Hajdú Péter is kiállt Kiss László áldozata, Takáts Zsuzsanna mellett

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
Kiss László TV2 Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, megszólalt Kiss László eddig halottnak mondott áldozata, aki elképesztő részletességgel számolt be arról a bizonyos naporól.

Hajdú Péter a közösségi oldalán állt ki Takács Zsuzsanna mellett: "Akik eddig védték Kisséket, most ugye bocsánatot kérnek Takács Zsuzsától?? Legalább akkor felületen és akkora pofával, ahogy ezt Kissék védelmében tették!"

Hajdú Péter Forrás: Facebook/Hajdú Péter

Természetesen a műsorvezető posztjára követői is reagáltak:

"Sorban jöttek, a harmadik volt a Kiss" - Megrázó részleteket mesélt a nő, akit Kiss László megerőszakolthttp://www.life.hu/intim/20160507-megszolalt-a-no-akit-kiss-laszlo-megeroszakolt-megrazo-reszleteket-meselt.htmlÉletben van Kiss Lászlóék egykori áldozata, akiről a botrány kirobbanása után Gyárfás Tamás azt mondta, hogy már nem él. Az RTL Klubnak adott interjúban a 73 éves Takáts Zsuzsanna cáfolt más értesülést is: kiderült, hogy ő maga nem volt sportoló, édesapja sem volt befolyásos ember, ráadásul miután feljelentést tettek, megpróbálták eltussolni az ügyet, a nevelőapját meg is verték. IntimOrigoÍme Ő! Kulcsár Edina kedvesével készített szerelmes szelfithttp://www.life.hu/intim/20160507-kulcsar-edina-kedvesevel-keszitett-szerelmes-szelfit-instagramon-tette-kozze.htmlA szépségkirálynő a Nagy Duett színpadán lép fel hétről hétre, így érthető, hogy a cikkek leginkább tévészerepléséről és tökéletes alakjáról szólnak. Edina azonban tesz róla, hogy időről időre a szerelmét is megmutatta.Intim--Tolvai Reni szexi ajkaira érdemes odafigyelni: Fotó!http://www.life.hu/intim/20160507-tolvai-reni-enekesno-szexi-ajkaira-erdemes-odafigyelni.htmlA gyönyörű énekesnő épp Szlokáiába tartott, amikor úgy döntött, lő egy szelfit.Intim--Felül semmi! Irina Shayk megint nem viccel a meztelenkedésselhttp://www.life.hu/intim/20160507-irina-shayk-modell-megint-nem-viccel-a-meztelenkedessel-felpucer-foto.htmlA csodaszép modell újabb félpucér fotóval örvendeztette meg a rajongóit. Intim--Három-négy napot bír ki szex nélkül a meztelen valóságshow sztárjahttp://www.life.hu/intim/20160508-harom-negy-napot-bir-ki-szex-nelkul-a-meztelen-valosagshow-sztarja-mate.htmlEgy labdarúgó, egy pornós és egy szakácsnő érkezik az Ádám keresi Évát következő adásába. Intim--Csikló, gerinc, péniszméret? Teljesen mástól függ a női és a férfiorgazmushttp://www.life.hu/intim/20160507-a-ferfiak-orgazmusa-fejben-dol-el-a-noke-a-testhelyzettol-fugg.htmlÁltalános tévhit, hogy az orgazmus olyasmi, ami fölött kontrollja van az embernek, elsősorban ugyanis az anatómia az, ami dönt. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.