A fagyit nyaló Jakabos Zsuzsannától forr most a vérünk

úszónő Jakabos Zsuzsanna fagylalt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan tetőtöl talpig fel van öltözve, de így is nagyon dögös a legszebb magyar úszónó.

Jakabos Zsuzsanna nyilvános Instagram-oldalán tett közzé egy képet, melyen épp fagyizik. A férfirajongók nagy bánatára azonban nem bikiniben teszi ezt, mindenestre így is nagyon csini:

#home

@zsuzsubell által közzétett fénykép,

Feltöltött képei között persze lehet találni még szexisebbet is, aggodalomra tehát semmi ok:

Vége! 33 év házasság után elköltözik Ozzy Osbournehttp://www.life.hu/intim/20160508-33-ev-hazassag-utan-elkoltozik-ozzy-osbourne-sharontol-es-csaladjatol.htmlA metálénekes, valóságshow-szereplő és Sharon Osbourne kapcsolata végképp megromlott.Intim--Hajdú Péter is kiállt Kiss László áldozata, Takáts Zsuzsanna melletthttp://www.life.hu/intim/20160508-hajdu-peter-musorvezeto-is-kiall-kiss-laszloaldozata-takacs-zsuzsanna-mellett.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, megszólalt Kiss László eddig halottnak mondott áldozata, aki elképesztő részletességgel számolt be arról a bizonyos naporól. IntimOrigoHárom-négy napot bír ki szex nélkül a meztelen valóságshow sztárjahttp://www.life.hu/intim/20160508-harom-negy-napot-bir-ki-szex-nelkul-a-meztelen-valosagshow-sztarja-mate.htmlEgy labdarúgó, egy pornós és egy szakácsnő érkezik az Ádám keresi Évát következő adásába. Intim--"Sorban jöttek, a harmadik volt a Kiss" - Megrázó részleteket mesélt a nő, akit Kiss László megerőszakolthttp://www.life.hu/intim/20160507-megszolalt-a-no-akit-kiss-laszlo-megeroszakolt-megrazo-reszleteket-meselt.htmlÉletben van Kiss Lászlóék egykori áldozata, akiről a botrány kirobbanása után Gyárfás Tamás azt mondta, hogy már nem él. Az RTL Klubnak adott interjúban a 73 éves Takáts Zsuzsanna cáfolt más értesülést is: kiderült, hogy ő maga nem volt sportoló, édesapja sem volt befolyásos ember, ráadásul miután feljelentést tettek, megpróbálták eltussolni az ügyet, a nevelőapját meg is verték. IntimOrigoÍme Ő! Kulcsár Edina kedvesével készített szerelmes szelfithttp://www.life.hu/intim/20160507-kulcsar-edina-kedvesevel-keszitett-szerelmes-szelfit-instagramon-tette-kozze.htmlA szépségkirálynő a Nagy Duett színpadán lép fel hétről hétre, így érthető, hogy a cikkek leginkább tévészerepléséről és tökéletes alakjáról szólnak. Edina azonban tesz róla, hogy időről időre a szerelmét is megmutatta.Intim--Tolvai Reni szexi ajkaira érdemes odafigyelni: Fotó!http://www.life.hu/intim/20160507-tolvai-reni-enekesno-szexi-ajkaira-erdemes-odafigyelni.htmlA gyönyörű énekesnő épp Szlokáiába tartott, amikor úgy döntött, lő egy szelfit.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.