Elfogadhatja-e valaha is egy szülő, ha a gyermeke a testével keresi a kenyerét? Egy fiatal lány kapcsolata éppen a felnőtt filmezésnek köszönhetően lett jobb az anyjával.

Egy pornóiparban dolgozó lány mesélte el, hogyan változtatta meg kapcsolatát anyjával ez a szakma. Elmondása szerint tinédzserként azt hitte, hogy a szabályok arra hivatottak, hogy tönkretegyék az életét, ezért mielőbb ki akart repülni a fészekből.

Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

Sok év és hatalmas távolság kellett ahhoz, hogy a kapcsolatuk kicsit megváltozzon. A fiatal elmondása szerint rájött, hogy az anyja csak megpróbálta megóvni őt azoktól a traumáktól, amiken ő korábban már keresztülment. Az, hogy ma beszélnek, nemcsak mint szülő és gyermek, hanem, mint két barátnő is, a pornónak köszönhető. Természetesen ő is rejtegette választott hivatását, de az anyukája rátalált különböző honlapokon, ugyanis anyja családi nevével futott, amit a nő gyűlölt.

Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

A várt kiabálás, és kérdőre vonás helyett azonban egy érdekes beszélgetés indult meg köztük, ami közelebb hozta őket egymáshoz. “Ezután sokkal többet beszéltünk egymással nagyon sok mindenről. A szexről, valamint a pornó etikájáról is” - mesélte a lány. Hozzátette, édesanyja soha nem kérte meg őt, hogy hagyja abba, viszont mindig meghallgatta, bármilyen problémával fordult is hozzá. “Soha nem bírált a döntésem miatt, soha nem kérdezett arról, hogyan lehetek feminista és szexmunkás is. Tanácsokat adott nekem, ha szükségem volt rá, most úgy vélem, ő az egyik legjobb barátom” - osztotta meg kapcsolatuk átalakulását a lány, hozzátette, a pornó adott nekik lehetőséget arra, hogy újra megismerjék egymást.