Így hozta össze anyát és lányát a pornó

Forrás: Thinkstock -
felnőtt film pornó lány anya kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elfogadhatja-e valaha is egy szülő, ha a gyermeke a testével keresi a kenyerét? Egy fiatal lány kapcsolata éppen a felnőtt filmezésnek köszönhetően lett jobb az anyjával.

Egy pornóiparban dolgozó lány mesélte el, hogyan változtatta meg kapcsolatát anyjával ez a szakma. Elmondása szerint tinédzserként azt hitte, hogy a szabályok arra hivatottak, hogy tönkretegyék az életét, ezért mielőbb ki akart repülni a fészekből.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Sok év és hatalmas távolság kellett ahhoz, hogy a kapcsolatuk kicsit megváltozzon. A fiatal elmondása szerint rájött, hogy az anyja csak megpróbálta megóvni őt azoktól a traumáktól, amiken ő korábban már keresztülment.

Az, hogy ma beszélnek, nemcsak mint szülő és gyermek, hanem, mint két barátnő is, a pornónak köszönhető.

Természetesen ő is rejtegette választott hivatását, de az anyukája rátalált különböző honlapokon, ugyanis anyja családi nevével futott, amit a nő gyűlölt.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A várt kiabálás, és kérdőre vonás helyett azonban egy érdekes beszélgetés indult meg köztük, ami közelebb hozta őket egymáshoz.

“Ezután sokkal többet beszéltünk egymással nagyon sok mindenről. A szexről, valamint a pornó etikájáról is”

- mesélte a lány. Hozzátette, édesanyja soha nem kérte meg őt, hogy hagyja abba, viszont mindig meghallgatta, bármilyen problémával fordult is hozzá. “Soha nem bírált a döntésem miatt, soha nem kérdezett arról, hogyan lehetek feminista és szexmunkás is. Tanácsokat adott nekem, ha szükségem volt rá, most úgy vélem, ő az egyik legjobb barátom” - osztotta meg kapcsolatuk átalakulását a lány, hozzátette, a pornó adott nekik lehetőséget arra, hogy újra megismerjék egymást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.