Megvan a világ legelképesztőbb szakítós sztorija

halál párkapcsolat barátnő temetés ügyvéd szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit ügyvéd megjátszotta a saját halálát, csak hogy ne kelljen kidobnia a barátnőjét.

A szakítani nem egyszerű. Ezt mindenki tudja, és igyekszik a lehető legkíméletesebb módon pontot tenni a szerinte már kevésbé működő párkapcsolat végére. Egy brit ügyvéd azonban egészen hajmeresztő stratégiát választott a szakításra: egy barátján keresztül üzenetben tudatta a lánnyal, hogy váratlan betegségben elhunyt.

Forrás: Youtube

Amikor pedig az összetört szívű hölgy rákérdezett, hol lesz a temetés, a rokonnak álcázott barát egy több mint száz kilométerrel odébb tartott gyászszertartás helyét adta meg neki, hátha a táv miatt nem megy el a búcsúztatásra. Azzal azonban nem számoltak, hogy a lány valóban elutazik.

A temetés helyszínére odaérve azonban már világossá vált számára, hogy nincs szó semmiféle temetésről. A nő édesanyja gyanút fogott, ezért betelefonált a férfi munkahelyére, ahol kiderült, hogy a szóban forgó illető nagyon is él. Bár feljelentést tettek, az ügyvédi kamara nem vonta be a hazug férfi engedélyét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.