Szexeltél már abszurd helyszíneken? Íme, a legbizarrabbak!

Forrás: Dreamstime -
bizarr helyszín szex internet erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az izgalom fokozása érdekében sok pár próbál extrém helyszíneken összebújni, hiszen a lebukás veszélye is fokozza a vágyat. Az élményeiket pedig szívesen osztják meg közösségi oldalakon. Ezek voltak a legkülönösebb helyszínek.

Már nem is elég, ha átélsz egy izgalmas erotikus élményt, meg is kell osztani az internet népével. Manapság egyre többen mesélnek intim együttléteikről, főként, ha az nem volt hétköznapi. Extrém helyszíneken történt szexuális élményeikről vallottak a Reddit felhasználói, íme, azok, amik a legbizarrabbak voltak.

Koporsóban

„Egy ravatalozó üres koporsójában történt az aktus. Azt elmondanám védelmemben, hogy a szerelmem apukájáé volt a hely, és mivel egyikünk házába sem mehettünk, ezért oda lógtunk be”

A kocsi hátsó ülése már nem is számít extrémnek Forrás: Dreamstime

Háztető

“A volt szerelmemmel voltunk együtt egyszer a házuk tetején, éppen a szülei szobája fölött”

Zord sziklán

„Norvégiában az egyik szikla szélén estünk egymásnak, ami a tengerre nézett. Elment közben mellettünk egy hajó, és jó hangosan kürtölt közben. Lehet, hogy nem nekünk szól, de mi úgy értelmeztük, hogy így tapsolnak meg minket.”

Halottak felett

“Temetőben történt a legfurcsább szexélményem. Sírgödörbe kapaszkodtam közben. Futkosott a hideg a hátamon”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.