Lehet, hogy a te pasid is csak megjátssza az orgazmust - Derítsd ki!

Forrás: Youtube -
szex kutatás orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők többsége képes arra, hogy a megfelelő időben a megfelelő nyögésekkel álcázza, hogy nem élvezett el, de a férfiak esetében egyértelműbb jele van az orgazmusnak. Ennek ellenére mégis számos férfi létezik, aki gyakran játssza el a kéjérzés legmagasabb fokát.

Egy friss kanadai kutatás szerint a férfiak negyede színlelt már orgazmust jelenlegi kapcsolatában. Az okok általában hasonlóak, mint a nők esetében. A Mechanical Turk online platformon 230 fiatal férfi – 18 és 29 év közöttiek – számolt be a tapasztalatairól, és bizony 25 százalékuk színlelt már az ágyban.

Forrás: Youtube

„A férfiak is színlelik az orgazmust, méghozzá ugyanúgy szexuális és kapcsolati okok miatt, mint a nők. A tapasztalat ilyenkor nem a legjobb, gyakran nem sikerült a megfelelő partnert választani, és ezért nem elég erős a vágy, illetve az ahhoz kapcsolódó elégedettség sem” – olvasható a tanulmányban.

Gyakori azonban az is, hogy a férfi szereti a partnerét, és szeretné összehangolni vele az orgazmusát, ezért aztán eljátssza, hogy hamarabb vagy később megy el. Van persze, hogy egyszerű fiziológiai okok állnak a háttérben: a túlzott alkoholfogyasztás miatt nehézkessé válik az elélvezés, ezért a férfi inkább színlel. Kutatások szerint az aktusok legalább 30 százalékában színlelnek.

A szakemberek szerint fontos, hogy a párok nyíltan beszéljenek arról, hogy élvezik-e a szexet, és merjék kommunikálni a vágyaikat.

Így veheted rá a pasit, hogy gumit húzzon - Te is élvezni fogod!http://www.life.hu/intim/20160603-ha-van-ovszer-a-pornoban-a-ferfiak-szivesebben-huznak-gumit.htmlKözös pornónézésére fel! Azok a férfiak ugyanis, akik olyan pornót néznek, amelyben az óvszer is feltűnik, maguk is jó eséllyel húznak gumit. Intim--Lehet, hogy te is a saját apádba vagy szerelmes?http://www.life.hu/intim/20160603-a-nok-szivesen-valasztanak-az-apjukhoz-hasonlo-karaktert-parkent.htmlRégóta közkeletű ténynek számít, hogy a nők előszeretettel választanak maguk mellé olyan férfit, aki erősen hasonlít édesapjukhoz mind a külsőségek, mind pedig a személyiségjegyek tekintetében.Intim--Ekkora az ÁTLAGOS és ekkora az IDEÁLIS pénisz http://www.life.hu/intim/20160513-mekkora-az-atlagos-es-az-idealis-penisz.htmlSzámít-e a pénisz mérete? Megoszlanak a vélemények a témában. A leginkább attól függ a válasz a kérdésre, hogy hol élünk: a lengyelek, az osztrákok és az olaszok sokat várnak, a portugáloknak, a franciáknak és a briteknek nem igazán számít, mekkora a rúd. Intim--Megcsaltak és elhagytak? Szerencséd van! Így lesz boldogabb az életedhttp://www.life.hu/intim/20160514-jol-jar-az-a-no-akit-megcsaltak-es-elhagytak.htmlAzok a nők, akiket megcsal a párjuk, és ezért szakításra kerül a sor, hosszú távon győztesként jönnek ki a kalandból: egy kapcsolati gyászidőszakot követően magasabb párválasztási intelligenciával állnak a dolgokhoz, ezért sikeresebb lesz a következő kapcsolatuk. Intim--A biszexualitás árt az egészségnek?http://www.life.hu/intim/20150906-a-biszexualitas-art-az-egeszsegnek.htmlÚgy látszik, a biszexuálisok egészségi állapota a legrosszabb: a homo- és heteroszexuálisok mind egészségesebbnek tartják magukat, mint azok, akik férfi és női partnerrel is el tudják képzelni az életüket.IntimAFPLehet, hogy te is melegnek születtél? A DNS-ed eláruljahttp://www.life.hu/intim/20160220-a-dns-teszt-elarulja-ki-szuletett-melegnek.htmlTudósok szerint 70 százalékos pontossággal működik az a DNS-teszt, amely elárulja, hogy homoszexuális-e az alany. Állítólag már a méhben kiszűrhető, ki fog később saját neméhez vonzódni. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.