Botrány! Pornófilmforgatássá vált a népszerű tehetségkutató döntője (18+)

Aische Pervers pornó tehetségkutató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint az Aische Pervers művésznévre hallgató pornóslány levelet kapott a Pro7 ügyvédjeitől, méghozzá hitelrontásért.

A Németország következő Topmodellje című műsor évek óta százezreket ültet a képernyők elé. Aische Pervers ezt kihasználva akart nagyobb hírnevet csinálni magának, ami látszólag sikerült is. A harmincéves kebelcsoda először a műsor élőben közvetített döntőjén kapta elő a melleit,

ezt követően partnerével a kulisszák mögött gyorsan fel is vett egy oráljelenetet.

A videó természetesen felkerült a netre, de a pornósztár nem sokáig örülhetett. A Bild.de információi szerint ugyanis a napokban a hivatalos kisfilm el is tűnt az internetről, Aische pedig elérhetetlen telefonon.

A lap szerint a Pro7 ügyvédjei levélben szólították fel, hogy fejezze be a hitelrontást, amellyel nem csak a műsornak, a csatornának, de a brandnek is mérhetetlen károkat okoz. Állítólag meg is egyeztek vele a háttérben, így lehet, hogy peren kívül kerülhet pont a botrány végére.

Amennyiben mégis a bíróságra kerül az ügy, az újabb hírnevet hozhat majd Perversnek. Illetve: a bíróság – mint helyszín – egy újabb videó forgatására is kitűnő ötletet adhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.