Emily Ratajkowski meztelen fenekétől izzik az internet - Fotó!

modell fotó szexi fenék Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napjaink egyik legfoglalkoztatottabb modellje minden kétséget kizáróan bomba testének köszönheti karrierjét, ezt pedig örömmel mutogatja a rajongóknak. 

Karcsú alak, nőies idomok és gyönyörű arc. A fiatal modell legújabb bejegyzése újból levett minket a lábunkról. A színésznőként is dolgozó lány jelenleg Görögországban pihen, ahonnan persze a posztolás sem maradhat el. A 24 éves modell 2 év alatt egy meztelenkedős videokliptől hollywoodi filmszerepig jutott. Vajon minek köszönheti sikerét? Korábbi cikkünkből kiderül!

Forrás: Instagram/Emily Ratajkowski

Gondoltad volna? Ezért szeretjük az orális szexet (18+)http://www.life.hu/intim/20160606-kiderult-miert-szeretjuk-az-oralis-szexet-egy-kutatas-szerint.htmlEgy nemrég készült kutatás lerántja a leplet arról, hogy az élvezeti értékén túlmutatóan mi mindenért szeretik kielégíteni szájukkal a partnerüket. IntimOrigoNincs több vetkőzés! Nem pucérkodik többé ÉNB Alexahttp://www.life.hu/intim/20160605-nem-pucerkodik-tobbe-enb-alexa.htmlAjjaj, kedves férfiak, rossz hírünk van: Nem pucérkodik többet ÉNB Alexa. Intim--Azok a mocskos anyagiak! A gazdag férfi válogatósabb és csapodárhttp://www.life.hu/intim/20160604-a-penz-igenis-szamit-ha-parkapcsolatrol-van-szo.htmlNem csak az számít, hogy mit érzünk a másik iránt, az sem mellékes, hogy mennyire érezzük gazdagnak magunkat mellette – derül ki egy friss kutatásból.IntimOrigoAmy Schumer mindenkinek megmutatta a punciját - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160603-amy-schumer-szineszno-komikus-bugyi-nelkul-felmeztelenul-kampanyol-a-fegyverbiztonsagert.htmlA színésznő-komikus arra kérte követőit, viseljenek narancssárgát a Nemzeti Fegyverbiztonsági Napon - mindezt pedig bugyi nélkül tette. IntimOrigoMüller Attila extrém esküvőn vette el Larion Zoét - Fotók!http://www.life.hu/intim/20160602-muller-attila-musorvezeto-extrem-eskuvon-vette-el-kedveset-larion-zoet-a-viasat3-negy-eskuvo.htmlSzokatlan esküvőn kelt egybe a műsorvezető és kedvese, Zoé. Két és fél évnyi boldog együttlét után meglepő jelmezekben, hatalmas vendégsereg előtt mondták ki egymásnak a boldogító – cérnahangú – igent. Intim--Nászút Született feleségek módra: így élvezi a mézesheteit Eva Longoriahttp://www.life.hu/intim/20160601-eva-longoria-szineszno-kambodzsai-naszutjarol-osztott-meg-kepeket-instagram-oldalan.htmlA színésznő jelenleg Kambodzsán élvezi esküvője utáni jól megérdemelt pihenését, amelyről Instagram-oldalán tudósított rajongóinak. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.