Bombatestének köszönheti karrierjét Emily Ratajkowski

filmszerep videoklip test Emily Ratajkowski karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves modell 2 év alatt egy meztelenkedős videokliptől hollywoodi filmszerepig jutott. Vajon minek köszönheti sikerét?

Robin Thicke Blurred Lines című számának videoklipjével robbant be a köztudatba Emily Ratajkowski, aki már ott mindent megmutatott magából.

Forrás: GQ magazine

A tökéletes fenekű lány ezután rengeteg felkérést kapott, sokat foglalkoztatott modell lett, nem sokkal később pedig a mozivásznat is meghódította. Legutóbb a Gone Girl (Holtidiglan) című kasszasikerben láthattuk, ahol Ben Affleck szeretőjét, Andie-t alakította. Legközelebb pedig Zac Efron oldalán csodálhatjuk meg a We Are Your Friends (Miénk a világ) című moziban.

Kiss Ádám cipőgyűjteményét egy nő is megirigyelnéhttp://www.life.hu/trend/20150929-kiss-adam-cipogyujtemenyet-egy-no-is-megirigyelne-rengeteg-sportcipoje-van.htmlA humorista megszállott cipőgyűjtő – derül ki a Pimaszúr átcuccol péntek esti adásából. TrendFotó: Szabó Gábor - OrigoMár Bridget Jones sem lesz a régi?http://www.life.hu/trend/20150929-renee-zellweger-szineszno-plasztikai-mutetje-miatt-mar-nem-hasonlit-bridget-jones-karakterere.htmlHamarosan láthatjuk, hogyan folytatódnak a világ egyik leghíresebb szinglijének kalandjai, ám elnézve a plasztikai műtéteken átesett Renée Zellwegert, a rajongók elfelejthetik Bridget Jones dundi és bájos pofiját.TrendOrigoHűha! Kiss Ramóna fekete hajra váltotthttp://www.life.hu/trend/20150929-kiss-ramona-a-baratok-kozt-sztarja-fekete-hajra-valtott.htmlKis Ramóna tetőtől talpig feketében pózolt. Ezúttal szó szerint, ugyanis a színésznőnek még a haja is fekete lett. Meglepő változás!Trend--Bordó, zöld, nude – imádjuk az ősz körömlakkszíneit!http://www.life.hu/trend/20150928-divat-es-trend-koromlakkok-oszre.htmlA rikító, élénk, üdítő nyári lakkok után az ember lánya már valami sötétebbre, dögösebbre vágyik. Ahogy a sminkben a színek is kicsit komorabbak, természetesebbek lesznek, úgy alakulnak a körömlakkok árnyalatai. Fiókba a türkiz és a lazac lakkokkal, a bordó és a sötétzöld követelik a trónt!TrendThinkstockMuszlim modellt alkalmazott legújabb kampányában a híres divatcéghttp://www.life.hu/trend/20150928-mariah-idrissi-muszlim-modellt-hidzsabban-pozol-egy-divatmarka-plakatjan.htmlA 23 éves Mariah Idrissi az első nő, aki hidzsábbal szerepel divatkampányban. A muszlim lány szerint a hozzá hasonlókat kirekesztik a divat világából. Trend--Metzker Viki smink nélkül bájos angyalkára hasonlíthttp://www.life.hu/trend/20150928-metzker-viki-smink-nelkul-bajos-angyalkara-hasonlit.htmlA szexi szőke DJ megmutatta egy másik arcát is. Vizes hajjal, smink nélkül fényképezkedett. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.