3 dolog, ami igazi szexuális vágyölő: ezeket sose tedd!

Forrás: Thinkstock -
párkapcsolat szex vágyölő mondatok szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kíváncsi vagy, mi ölheti ki belőletek a szexuális izgalmat? Íme: bemutatjuk a három legelvetemültebb szexgyilkos tényezőt, melyekkel biztos, hogy megölöd a vágyat. 

Kapcsolati problémák

A párkapcsolat zavarai általában hazavágják a szexuális vágyat. Ha komoly konfliktusaitok vannak, ha nem juttok dűlőre fontos döntésekben, ha múlik a szerelem, vagy ha belépett a kapcsolatotokba egy harmadik fél, az bizony sok esetben nullázza a libidót.

Forrás: Thinkstock

Lelki betegségek

Hogy csak egyet emeljünk ki a sok közül: a pszichés zavarok berkein belül a depresszió az egyik toplistás, ami minimálisra csökkentheti a szexuális vágyat. Mindezt nem nehéz belátni, hiszen a fő tünetek közt találjuk a negatív gondolatokat, levertséget és a korábban szeretett tevékenységek (lásd szex) iránt érzett öröm elvesztését is.

Stressz

Egymás haját tépitek kisebb problémák miatt? Nem akarsz az anyósodnál ünnepelni, ezért már hetek óta áll a bál? Ne csodáld, hogy a negatív atmoszféra és a sok stresszfaktor mellett a szexuális vágy fülét-farkát behúzva menekül tőletek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.