Debreczeni Zita és Gianni szerelemesebbek, mint valaha

szerelem Mexikó Debreczeni Zita Gianni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, Debreczeni Zita és Gianni Mexikóban pihengetnek, és rajongóik legnagyobb örömére folyamatosan posztolnak is.

Lélegzetelállító helyen pihen Debreczeni Zita és kedvese. Most éppen Tulumból csekkoltak be, és nagyon-nagyon boldognak tűnnek:

Baci #ciao #mexico #grazie

Gianni Annoni (@gianniannoni) által közzétett fénykép,

Minden nagy farkú pasinak az eget veri az egója? (18+)http://www.life.hu/intim/20170110-peniszmeret-avagy-tenyleg-a-meret-a-lenyeg-es-a-nagy-ego.htmlCikkek százai mantrázzák, hogy nem fontos a méret. Ez szimpla hazugság. A felmérések szerint valóban így van, de a „face to face” beszélgetések pontosan az ellenkezőjét mutatják: sok nő úgy vélekedik, hogy egy méretes pénisz vizuálisan sokkal izgatóbb, mint egy átlagos, plusz intenzívebb élményt nyújt szex közben. Ráadásul azok a nők, akik átélték már a teljes kitöltés élményét, gyakran tapasztalják azt, hogy a nagy hímvesszőjű férfiak óriási önbizalommal is rendelkeznek. Cikkünkben az összefüggés okaira kerestük a választ. IntimThinkstockKlapka György pikáns nemi életéről is mindig őszintén vallotthttp://www.life.hu/intim/20170111-klapka-gyorgy-konyveben-nemi-eleterol-is-vallott.htmlKlapka György mindig is híres volt őszinteségéről, nem titkolta el üzleti ügyeit sem, ahogy a magánéletéről is szívesen nyilatkozott. Önéletrajzi könyvében részletesen leírta, mi jellemezte kapcsolatukat második feleségével: Koltai Mari nem lehetett egyedül Klapka ágyában. Intim--Donald Trump állítólagos szexvideóiért 300 milliót ajánlottakhttp://www.life.hu/intim/20170111-donald-trumprol-allitolag-pikans-felvetelek-vannak-300-milliot-fizetnenek-ertuk.htmlFelröppentek a hírek, miszerint Donald Trumpról több pikáns felvétellel is rendelkezik az orosz hírszerzés. Sokan fizetnének ezekért a videókért, a Penthouse például 300 millió forintnyi dollárért vásárolná meg. Intim--Hoppá! Prostiként hirdetik a neten az RTL Klub sztárját, ÉNB Evelinthttp://www.life.hu/intim/20170110-prostikent-hirdetik-a-neten-az-rtl-klub-sztarjat-ejjel-nappal-budapest-evelin.htmlNégyszázezer forint egy napra. Ennyi a tarifája egy netes hirdetés szerint annak a prostinak, aki az Éjjel-nappal Budapestben szereplő Evelin képével hirdeti szolgáltatásait. Intim--Fiatal szeretőt tart Lajsz András – Telefonja buktatta lehttp://www.life.hu/intim/20170110-fiatal-szeretot-tart-lajsz-andras-koktelkiraly-a-telefonja-buktatta-le.htmlA koktélkirály felesége találta meg a pikáns üzeneteket a férje telefonjában. A sértett asszony bosszúból a közös éttermük kétezres rajongótáborral rendelkező hivatalos Facebook-oldalán tette közzé a szerelmesek közti üzenetváltást. IntimOrigo Channing Tatum lőtt egy pucér képet a feleségéről, és feltette az Instagramrahttp://www.life.hu/intim/20170109-channing-tatum-pucer-kepet-toltott-fel-jenna-dewan-tatumrol-instara.htmlÉrdekes fotóra bukkantunk a jóképű és jó testű Channing Tatum közösségi oldalán. A színész ugyanis egy pucér képet töltött fel Jenna Dewan-Tatumről az Instagramra.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.