Vibrátort és párologtatót kapnak az Oscar-nyertesek

<strong>Forrás: AFP</strong> -
Oscar-díj vibrátor párologtató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő ajándékokkal készülnek az Oscar-nyertesek számára: idén egy párologtatót és egy luxusvibrátort is tartalmazni fog a csomag. 

A 89. Oscar-gála győztesei idén is észbontó ajándékokra számíthatnak. 55 millió forint értékben állítják össze a meglepetéscsomagokat, melyekben különös gonddal válogatott nyeremények lapulnak.

Örömhír: Oscar-díjra jelöltek egy magyar filmet

2016-ban a Saul fia képviselte hazánkat az Oscar-gálán, és meg is nyertük vele a szobrocskát. Idén pedig ismét izgalmak várnak ránk, ugyanis újabb magyar filmet jelöltek Oscar-díjra. Deák Kristóf filmje bekerült az öt legjobb élőszereplős rövidfilm közé, így idén is izgulhatunk, hátha 2017-ben is sikert aratunk. Olvass tovább itt.

Idén a csomag különleges utazás, exkluzív szépészeti kezelések, és sok egyéb más dolog mellett egy luxusvibrátort is tartalmaz, amely az Elvie nevet viseli. Egy aprócska szerkezet, amely a medencefenék izmainak erősítésére alkalmas.

A szerkezet nagyon kicsi, az ember tenyerében is könnyedén elfér Forrás: Elvie.com

Állítólag ezeket az izmokat is érdemes fitten tartani, ugyanis gátolja az inkontinencia kialakulását, ráadásul még jobb orgazmust is ígér. Az ára 199$, ami nagyjából 56 ezer forintnak felel meg. Tavaly is tartalmazott szexuális segédeszközt az ajándékcsomag, az akkori nyertes vibrátort Fiera néven lehetett megtalálni, és arról híres, hogy szexuális vágyat gerjeszt a használójában - írta meg a Shape.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.