Hamarabb találnak párt azok a pasik, akik ezeket a sportokat űzik

Forrás: Yamamay -
szex szerelem vonzalom párválasztás sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sportos testalkat a legtöbb nőnek imponál, de most azt is megtudtuk, hogy pontosan melyik mozgásformákra buknak. 

A társkereső applikációk manapság nagyon dübörögnek, és elmondható, hogy minden ötödik párkapcsolat az online térben kezdődik. Nemrég készült egy brit kutatás a téma kapcsán, amely arra volt kíváncsi, hogy milyen pasikra szavaznak igennel a Tinderező nők.

Az izmos/sportos pasiké a legtöbb match a Tinderen Forrás: Yamamay

Az eredmény szerint a sportos testalkatú/ rendszeresen sportoló férfiak sokkal vonzóbbak, és könnyebben találnak párra a neten. De vajon mely sportágak tetszenek a legjobban a csajoknak? Íme a top 5:

  • rögbi
  • súlyemelés
  • golf
  • úszás
  • boxolás

Érdekes módon a foci nem került be az öt legvonzóbb sportág közé, de még mindig kedveltebb, mint a tánc, a tornászat, a krikett vagy a versenylovaglás. - írta meg a DailyStar.

Tinder-tippek pasiszemmel: 5 ötlet, hogy jobbra húzzanak téged

Korunk legnépszerűbb randialkalmazása többek között pont annak köszönheti sikerét, hogy a használata a legkevésbé sem túlbonyolítható – ugyanakkor néhány egyszerű tipp segítségével könnyen növelheted az esélyeidet. Férfiúi szemszögből vizsgáltuk meg: mitől lesz vonzóbb egy női Tinder-profil?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.