Vajna Tímea szexi indiánlányként pózol, mellbimbóit azonban nem rejtette el

Forrás: instagram.com/timeavajna -
mell fotózás mellbimbó szexi hozzászólás Vajna Tímea indián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timit a sivatagban fotózták, a képek kedvéért pedig szexi indián lánynak öltözött. Követői azonban kiszúrták, hogy a felsőjén átlátszanak mellbimbói. 

Vajna Tímea követői alaposan szemügyre vehették új fotóját, amelyeken szexi indián lányként pózol a siavatagban. Több kommentelő is hangot adott annak, hogy Tímea felsőjén bizony meglehetősen átlátszanak nemcsak formás kebeli, hanem mellbimbói is.

#coachella

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Pilát Gábor: "Amikor fáj a szeretet"http://www.life.hu/intim/20180423-pilat-gabor-a-a-szeretetrol.htmlHa úgy érzed, mindenki szeret, tedd le egy kicsit az ezoterikus könyveket. IntimOrigoBrenda Barattini levágta bosszúból levágta barátja péniszét egy kerti ollóval (18+)http://www.life.hu/intim/20180425-brenda-barattini-levagta-bosszubol-levagta-baratja-peniszet-egy-kerti-olloval-18.htmlLevágta barájta péniszének 90 százalékát Brenda Barattini, mert a férfi szexfilmt osztott meg barátaival. Mentségére azt hozta fel, hogy azonnal segítségért rohant, amikor megijedt a vértől. Intim--Nők beszéltek arról, milyen a szex egy szűz pasival (18+)http://www.life.hu/intim/20180425-nok-beszeltek-arrol-milyen-a-szex-egy-szuz-pasival-18.htmlVan, aki csalódott, de olyan is volt, aki könnyekig meghatódott, amikor szűz férfival bújt ágyba. Nők beszéltek őszintén a tapasztalataikról. Intim--Kollégáik fotóit nézegetve végeznek önkielégítést a nők (18+)http://www.life.hu/intim/20180425-kollegaik-fotojat-nezegetve-vegeznek-onkielegitest-a-nok.htmlEgy friss felmérés kiderítette, hogy a nők nagy része nem csak vonzódik valamelyik kollégájához, de otthon, titokban a férfi képeit nézegetve végez önkielégítést. IntimOrigoPalvin Barbarán csak egy köntös van, szexi dekoltázst villanthttp://www.life.hu/intim/20180425-palvin-barbaran-csak-egy-kontos-van-szexi-dekoltazst-villant.htmlFeltehetően egy fotózáson készítette azt a szelfit Palvin Barbara, amelyet közösségi oldalára töltött fel, és amelyen megmutatja szexi dekoltázsát. Testét mindössze egy lazán megkötött fürdőköpeny takarja. Intim--Ez történhet, ha túl gyakran szexelsz (18+)http://www.life.hu/intim/20180425-ez-tortenhet-ha-tul-gyakran-szexelsz.htmlKiderült, mi történhet a férfiakkal akkor, ha túl gyakran szexelnek. Ezekkel érdemes tisztában lenni. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.