„A férfiak mindig csak szexet akarnak. Még szerencse, hogy mi nők ezt szeretjük.”

Ez így elég általánosan hangzik, mint ahogy az is, miszerint csak akkor jó az együttlét, ha órák hosszat és tövig nyomod a gázpedált. A közvélemény-kutatások szerint az ideálisnak vélt idő az előjáték után átlagosan 20–30 perc.

A szemeken keresztül a lelkek is egyesülnekForrás: Shutterstock

Ehhez képest a tudományosnak mondható felmérések szerint az átlagos szexuális együttlét 5-4 percig tart. Ez nettó idő, az előjáték, a zuhanyozás és az együttlét után elszívott cigi nincsenek benne, de így sem tűnik soknak. Ki lehet bírni röhögés nélkül...

A francba a felmérésekkel és a klisékkel! A jó szex ismérve az, hogy mindketten élvezitek az együttlétet. És az is biztos, hogy mélyebben érzitek egymást, ha a behatolás nemcsak a nő két lába között történik a férfi hímtagjával, hanem a szemeteken át. Ott ugyanis nemcsak a testek, de a lelkek is egyesülnek. Ha mindezt hosszan teszitek, az már csak hab a tortán.

Forrás: Pilát Gábor
Ez a világ a vágyak és félelmek lakhelye. Költözhetsz bármely részére a Földnek, ezek mint a testet az árnyék, mindig követni fognak, így a békéd is csupán töredékes lehet. Létezik azonban egy hely, pontosabban fogalmazva egy állapot, ahol nem kell könnyekkel fizetned az örömért, nem szükséges senkinek bebizonyítanod a rátermettségedet, és arról sem kell tanúbizonyságot tenned, hogy a kapuhoz érve alkalmas vagy a bebocsátásra. Az ajtó kulcsa most is a kezedben van, mint ahogy mindig is ott volt, azonban két dolgot meg kell tenned. Állandó lakhelyként be kell költöznöd a jelenbe, és fel kell ébredned abból az álomból, ahol az elme az altató.