Pilát Gábor: "Aktus utáni simogatásra a bombanő jobb, ha nem számít"

Pilát Gábor Tabuk nélkül a párkapcsolatról bombanő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vonzó nőtípust manapság a bombanő személyesíti és testesíti meg: hosszú combok, dús keblek, formás idomok, de mindenekelőtt kihívó öltözet, magamutogatás, valamint kéjsóvár tekintet jellemzi. Sok minden benne van, illetve sok férfi benne is lenne, azonban egyvalami hiányzik belőle: a tartalom.

A csodálat ugyan jelen van a bombanő életében, de leginkább az abban való erőfeszítésben, hogy mindenki őt csodálja. Ahhoz, hogy célkeresztbe, majd puskavégre kerüljön, valószínűleg ez is elég lesz, de többre sajnos nem számíthat. Ugyanis a rajongást, a vonzódást és a vágyat a test képes kiváltani, a valódi csodálatot viszont csak a tiszta lélek nyerheti el.

A bombanőben sok minden benne van, azonban egyvalami hiányzik belőle: a tartalom Forrás: Shutterstock

Mondhatnánk, hogy ő választotta ezt az utat, de az életet sem választjuk, hanem jó esetben éljük, a csodálatot pedig megkapni lehet, kierőszakolni semmiképp. Azok a napok, amikor valaki azon dolgozik, hogy őt csodálják, üres lapok maradnak élete könyvében.

Együttlét közben minden nő gyönyöre gerjeszti és táplálja a férfi vágyát, de valódi csodálatra, szeretkezésre, és az aktus utáni simogatásra a bombanő jobb, ha nem számít. Őt nem szerelmeslevél várja ébredéskor, hanem üresség, esetleg néhány nagyobb címletű papírpénz.

Ez a világ a vágyak és félelmek lakhelye. Költözhetsz bármely részére a Földnek, ezek mint a testet az árnyék, mindig követni fognak, így a békéd is csupán töredékes lehet. Létezik azonban egy hely, pontosabban fogalmazva egy állapot, ahol nem kell könnyekkel fizetned az örömért, nem szükséges senkinek bebizonyítanod a rátermettségedet, és arról sem kell tanúbizonyságot tenned, hogy a kapuhoz érve alkalmas vagy a bebocsátásra. Az ajtó kulcsa most is a kezedben van, mint ahogy mindig is ott volt, azonban két dolgot meg kell tenned. Állandó lakhelyként be kell költöznöd a jelenbe, és fel kell ébredned abból az álomból, ahol az elme az altató.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.