A vonzó nőtípust manapság a bombanő személyesíti és testesíti meg: hosszú combok, dús keblek, formás idomok, de mindenekelőtt kihívó öltözet, magamutogatás, valamint kéjsóvár tekintet jellemzi. Sok minden benne van, illetve sok férfi benne is lenne, azonban egyvalami hiányzik belőle: a tartalom.

A csodálat ugyan jelen van a bombanő életében, de leginkább az abban való erőfeszítésben, hogy mindenki őt csodálja. Ahhoz, hogy célkeresztbe, majd puskavégre kerüljön, valószínűleg ez is elég lesz, de többre sajnos nem számíthat. Ugyanis a rajongást, a vonzódást és a vágyat a test képes kiváltani, a valódi csodálatot viszont csak a tiszta lélek nyerheti el.

A bombanőben sok minden benne van, azonban egyvalami hiányzik belőle: a tartalomForrás: Shutterstock

Mondhatnánk, hogy ő választotta ezt az utat, de az életet sem választjuk, hanem jó esetben éljük, a csodálatot pedig megkapni lehet, kierőszakolni semmiképp. Azok a napok, amikor valaki azon dolgozik, hogy őt csodálják, üres lapok maradnak élete könyvében.

Együttlét közben minden nő gyönyöre gerjeszti és táplálja a férfi vágyát, de valódi csodálatra, szeretkezésre, és az aktus utáni simogatásra a bombanő jobb, ha nem számít. Őt nem szerelmeslevél várja ébredéskor, hanem üresség, esetleg néhány nagyobb címletű papírpénz.

Forrás: Pilát Gábor
Ez a világ a vágyak és félelmek lakhelye. Költözhetsz bármely részére a Földnek, ezek mint a testet az árnyék, mindig követni fognak, így a békéd is csupán töredékes lehet. Létezik azonban egy hely, pontosabban fogalmazva egy állapot, ahol nem kell könnyekkel fizetned az örömért, nem szükséges senkinek bebizonyítanod a rátermettségedet, és arról sem kell tanúbizonyságot tenned, hogy a kapuhoz érve alkalmas vagy a bebocsátásra. Az ajtó kulcsa most is a kezedben van, mint ahogy mindig is ott volt, azonban két dolgot meg kell tenned. Állandó lakhelyként be kell költöznöd a jelenbe, és fel kell ébredned abból az álomból, ahol az elme az altató.