Justin Bieber Sahara Ray
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sahara Ray még mindig nagyon szexi. 

Justin Bieber volt barátnője le sem tagadhatná, hogy modell, hiszen pontosan tudja, hogyan kell pózolni a kamerák előtt ahhoz, hogy a lehető legszexibb legyen. Amikor még egy párt alkottak, már akkor is igen arcpirító fotókat posztolt magáról - többek között a közös nyaralásukról is.

Persze a szakításuk óta már sok idő telt el, és azt gondolná az ember, hogy ennyi idő alatt talán kissé Sahara is finomodott, ám a mostani friss posztját nézve ez nincs így. Bár az is igaz, hogy a magamutogató szépség oldalát több mint 1 millió ember követi, ami valószínűleg pont ennek köszönhető.

Legújabb posztját 66 ezer ember kedvelte, és rengeteg komment érkezett alá. Nem csoda, hiszen a szőke lány csak egy bikinit visel a képeken - és úgy cibálja magán a bugyit, hogy csoda, hogy nem szakadt le róla.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

*•.¸♡ ♡¸.•*

حب ‍♀️ حب (@sahara_ray) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.