Ez a három csillagjegy szívesen kipróbálná az édeshármast

Forrás: Thinkstock -
szex csillagjegy édeshármas horoszkóp szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A neves asztrológus, Lisa Stardust szerint, három csillagjegy is van, akik elnyomva érezhetik magukat egy hosszú, monogám kapcsolatban. Ezek a jegyek hajlamosabbak félrelépni, illetve egyéb izgalmas kalandokba belemenni.

Lisa Stardust asztrológus szerint az alábbi három jegy próbálná ki szívesen az édeshármast:

Kos

A kosok szenvedélyes szeretők és társak, azonban egy hosszú kapcsolatban nem mindig tudnak hűségesek maradni. Sokszor kaland után kutatnak, és a különféle partnerekkel való szexuális együttlét egy igen kielégítő élmény lehet számukra.

Nyilas

A nyilas jegy szülöttei meglehetősen kíváncsiak, ezért gyakran meggondolatlanul mennek bele egy olyan kalandba, vagy kapcsolatba melyet később megbánnak. Hajlamosak gyorsan megunni dolgokat, és a kíváncsiságuk olykor félrelépésre buzdítja őket.

Vízöntő

Ezen jegy szülöttei gyakran lázadó típusok, nem akarják elfogadni a társadalmi normákat, ezért előfordulhat, hogy több vasat tartanak a tűzben. Ha a vízöntő egyszer elkötelezi magát, biztos akar lenni a dolgában, ezért tapasztalatot gyűjt és keresi a számára legmegfelelőbb partnert.

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.