Ezzel a három csillagjeggyel felejthetetlen lesz a szex

Forrás: Thinkstock -
szex asztrobiológa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csillagjegyed sok tulajdonságodat meghatározza, bizony azt is befolyásolhatja, hogy ki milyen teljesítményt nyújt az ágyban. Most megmutatjuk, mely három jeggyel jársz a legjobban.

Egy Skorpió egészen biztos, hogy képes felejthetetlen élményeket nyújtani. Ennél a jegynél van jelen legerőteljesebben a szexualitás. Az érzéki Skorpióval jobb, ha felkészülsz életed legfrenetikusabb orgazmusára, ő ugyanis a Te igényeidhez alakítja a szexuális együttlétet. Legyen szó lassú, érzéki szeretkezésről, vagy vad, szenvedélyes szexről, tőle bármit megkaphatsz.

A csillagjegye megmondja, milyen az ágyban! Forrás: Thinkstock

Ha egy igazán meghitt estére vágysz, akkor egy Bikára vagy szükséged. Ő aztán tudja, hogyan csábítson el egy hosszú, érzéki előjátékkal. Lassan juthatsz el a csúcsra vele, kiélvezve minden pillanatot. Ha egy Bikával töltöd az estét biztos lehetsz benne, hogy többszörös gyönyörben lesz részed.

Amennyiben vágysz az érzelmes, elnyújtott szeretkezésre, és az őrült, konyhaasztalon való egymásnak esésre is, akkor a Nyilastól mindkettőt megkaphatod. Ő igazán spontán, és benne van mindenféle kísérletezésben. Ha ők akarnak valakit, azt megkapják, így ha Te vagy a vágyuk tárgya, nincs menekvés - írja a Times of India.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.