Tökéletes a teste az 51 éves anyukának, ez a titka! – Fotó

szexi Rebecca Daubler anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évtizedekkel fiatalabbnak nézik az 51 éves Rebecca Daublert. A nő teste szinte tökéletes, noha két lánya is van. Sokszor a nővérüknek nézik őt. Rebecca elárulta, hogy csinálja!

Az 51 éves értékesítési igazgatóként dolgozó Rebecca testén nem fogott az idő. A nő mindig is odafigyelt magára, ám amikor 40 évesen elvált, úgy döntött, hogy még többet tesz a szépségéért.

Egészségesen étkezik, és heti ötször sportol, főleg súlyzós edzéseket végez.

Rebecca Daubler évtizedeket tagadhatna le. Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / @rebeccalynne_d/Mediadrumworld.Com / @Rebeccalyn

Emellett azért egy kis botoxszal is rásegít a fiatalságára, és a cicijét is megműtette. Illetve hisz a pozitív gondolkodás erejében, és abban, hogy be kell fogadnunk szépségünket és szexuális vonzerőnket.

A kétgyerekes anyát gyakran nézik lányai nővérének. Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / @rebeccalynne_d/Mediadrumworld.Com / @Rebeccalyn

Az anyukát gyakran nézik huszonéves lányai nővérének, és sok fiatal férfitól kap bókokat, ám ismét megtalálta a szerelem az 54 éves Len személyében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.