Intim titkot árult el Dobó Ági: párja pizsamában is kívánja

Forrás:Dobó Ági/Instagram -
pizsama Dobó Ági
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Ági úgy véli, otthon nem kell csinosan felöltözni, de ápoltnak és tisztának kell lenni.

Dobó Ági szerint otthon nem kell kiöltöznie az embereknek, de igényesnek, ápoltnak és tisztának kell lenniük. Párja sem várja el, hogy szűk ruhákban legyen, hiszen ő pizsamában is kívánatosnak tartja az egykori szépségkirálynőt.

Dobó Ági Forrás:Dobó Ági/Instagram

"Szerintem nem feltétlen kell csinosnak lennünk otthon, inkább ápoltnak érdemes lenni. Nem vagyok piperkőc nő, jóllehet a szépségkirálynőkről az emberekben olyan kép él, hogy biztosan otthon is tűsarkúban meg kisestélyiben flangálnak. Ezekre nem adok, amikor itthon vagyok" - mondta a Blikknek Ági, aki ugyanezt várja el párjától is.

"Egy nő fehér trikóban és melegítőalsóban is lehet ugyanolyan szexi és dögös otthon, mint máskor egy szép szűk ruhában például egy randin. A párom 10-11 év után is kívánatosnak talál pizsamában is" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.