Ezer forintot kap percenként ez a nő, csupán ezt kell tennie érte

szexi szexmunka webkamera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 32 éves nő nem óránként, hanem bizony percenként keres ezer forintot. Mégpedig úgy, hogy webkamerán keresztül mutogatja magát a férfiaknak. De előfordult már, hogy drága ajándékokat kapott cserébe.

Az Edinburgh-ban élő Lacey Loo korábban erotikus táncosként dolgozott, ám olyan fájdalmai lettek, hogy nem tudta folytatni pályafutását. Azt mondja, egy íróasztal mögött sem ülhet napi 8 órákat, ezért most pár órás munkával keresi meg a napi betevőjét. Ezzel a módszerrel pedig elképesztően sok pénzhez jut, ugyanis ezer forintos percdíjjal dolgozik.

Lacey webkamerán keresztül fedi fel bájait az érdeklődők előtt. Olykor nem pénzt kap érte, hanem drága ajándékokat, mint például okoseszközöket, szépségcikkeket vagy ruhákat.

„Most elég naponta két-három órát dolgoznom. Nem tudom hogy pontosan mennyi pénzt keresek évente, de perceként körülbelül 2,5 fontot kérek el kuncsaftoktól" – árulta el a nő, akinek egyébként az édesanyja is tudja, hogy mivel foglalkozik és büszke is rá – írta a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.