20 évet is letagadhat: szexi dominaként pózol az 52 éves szupermodell - Fotó

fehérnemű fotó topmodell szexi Helena Christensen domina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Helena Christensen soha nem volt szégyenlős. Az 52 éves szupermodell most szexi fekete fehérneműt húzott magára, amely nem sokat takar dögös testéből.

Elképesztő, hogy Helena Christensen már betöltötte a 52. életévét, de még mindig nagyon dögös, simán letagadhatna pár évet. Ezt valószínűleg ő is tudja magáról, ugyanis előszeretettel mutogatja formás idomait Instagram oldalán. Férfi rajongói legnagyobb örömére most egy érzéki fekete fehérneműcsodát húzott magára, harisnyakötővel és szexi fekete harisnyával.

A modell már szemből is meglehetősen dögös, viszont a második képen még vadítóbb: ugyanis az aprócska bugyi láttatni engedi formás fenekét is. A fotó érdekessége, hogy feltűnik rajta Brooke Shields és Camilla Staerk. A fotó melleti szövegből pedig az következtethető, hogy a három szépség készül valamire...már alig várjuk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.