Hatalmas mellei vannak: a 18 éves lány azonban szabadulna tőlük - Videó

mell hátfájdalom mellkisebbítés nagy mell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anya St James 13 éves volt, amikor mellei gyors növekedésnek indultak, alig egy év alatt három kosármérettel lett nagyobb, ami rengeteg problémát okoz a fiatal lánynak.

Sokan nagy mellekre vágynak, de Anya inkább szabadulna tőlük. A 18 éves lánynak sok problémát okoznak aránytalanul nagy mellei: hát-, nyak- és vállproblémái vannak, sokan zaklatják szexuálisan és pártalálás is nehéz a számára - írja a The Sun.

A lánynak 13 éves kora óta folyamatosan nőnek a mellei és kétségbe van esve,mi lesz, ha örökre így marad, esete még az orvosokat is zavarba ejti.

- panaszkodott a 18 éves lány, aki mellkisebbítő műtéten gondolkozik, de attól fél, hogy a melle újra visszanő majd az eredeti méretére.

A lánynak rendszeresen le kell pihennie, mert folyamatosan fáj a háta és még kedvenc sporttevékenységeiről is le kellett mondani, mint az ugrókötelezés és a trambulin. Arról nem is beszélve, hogy sok idősebb férfi kér tőle meztelen képeket és az iskolában is sokan beszólnak nagy mellei miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.