Az OnlyFans kebelcsodája nem áll le: 75 éves koráig szeretne pikáns tartalmakat gyártani

Forrás: Instagram -
OnlyFans-modell szexi meztelen Nita Marie meztelenkedés onlyfans kebelcsoda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban mi is írtunk arról az OnlyFans-modellről, aki Isten miatt lépett a meztelenkedés útjára. A 46 éves Nita most megint meredek kijelentést tett, és elárulta, meddig szeretne ezzel foglalkozni.

Mindenkit más késztet arra, hogy felnőtt filmekben szerepeljen, vagy pucér fotókon mutogassa bájait. Nita Marie, aki az OnlyFans egyik igen népszerű erotikus modellje azt állítja, neki Isten üzente meg, hogy a meztelenkedés számára a helyes út.

Nita olyanokat is mondott régebben, hogy az örök fiatalság titka a napi orgazmus, sőt, szerinte Jézus szerette volna a szexmunkásokat. Most újabb hajmeresztő állítással állt elő,miszerint Isten azt akarja, hogy 75 éves koráig sztriptízeljen -írja a 24 a NeedToKnow.online szemléje alapján.

Forrás: Instagram

"Tudom, hogy Isten nem akarja, hogy visszavonuljak. Isten vezet végig az OnlyFans-karrieremen és azt mondta, a hetvenes éveimig folytassam a tartalomkészítést. A férjem sem akarja, hogy nyugdíjba menjek"

-mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.