Nem rejtegeti tovább: bikiniben mutatta meg párját a TV2 sztárja

Nagy Réka fotó Gelencsér Tímea Dancing with the Stars Hegyes Berci titok Hegyes Berci barátnője Hegyes Bertalan bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hegyes Berci számára a Dancing with the Stars hozta meg az országos ismertséget, és mai napig nők ezrei rajonganak a jóképű táncosért. A műsor során mindenki azt találgatta, kivel lehet együtt, és összehozták mindkét partnernőjével is.

Hegyes Berci az első évadban Gelencsér Timi oldalán táncolt és olyan sikeresek voltak, hogy megnyerték a Dancing with the Starst. A második szezonban Nagy Réka volt a partnernője, akivel az ötödik helyig jutottak. Nemcsak a nézők, hanem a bulvárlapok is azt találgatták, melyik lánnyal jöhetett végül össze a táncos?

Mint most kiderült, egyikükkel sem, ugyanis Berci saját Instagram-oldalán megmutatta kedvesét, akivel együtt nyaral Görögországban. A lány bikiniben, ám háttal látható, viszont a táncos megjelölte őt a videóban. A profilja alapján Vágner Fanninak hívják és mások mellett Hajas Lászlótól leste el a szakma fortélyait. Jelenleg hairstylistként dolgozik Budapesten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.