Élete legbizarrabb szexjelenetéről vallott Scarlett Johansson

Forrás: AFP/Tolga Akmen -
bizarr Scarlett Johansson szexjelenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Scarlett Johansson egy podcastben beszélt élete legkínosabb szexjelenetéről, és azt is elárulta, miért érzi kínosnak, hogy ezt át kellett élnie.

Scarlett A nő című filmben élte át élete legbizarrabb szexjelenetét. Nemrég Dax Shephard podcastjében, az Armchair Expertben beszélt arról, hogy érezte magát, amikor imitálnia kellett az orgazmust - írja az Origo.

A film furcsasága, hogy a színésznő nem jelent meg benne, csak a hangját adta hozzá, a történet szerint ugyanis egy számítógépes programot "játszott", amibe belezúgott a főszereplő. A furcsa szexjelenetről így mesélt:

Scarlett Johansson Forrás: AFP/Tolga Akmen

"Soha nem akarod visszahallani a hangodat. Biztosan nem akarod hallani, hogy milyen a hangod, amikor orgazmusod van. És biztos, hogy nem akarod hallani, milyen, amikor megjátszol egy orgazmust. Fúj. Annyira gusztustalan. Annyira bizarr" – mondta Johansson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.