Komár László válás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komár László nem tudott pontot tenni negyedik házassága végére - így a jövőben alig láthatja majd kislányát.

Komár Laci szerette volna lezárni negyedik házasságát a nála 33 évvel fiatalabb feleségével, Erzsivel, de sajnos a válás még nem sikerült, mert a pár a pénz körüli ügyekben nem tudott megegyezni egymással.

Bár mindketten kérték a házasság felbontását, a bírónő nem zárta le az ügyet, mert a házaspár az életközösség megszűnésének időpontjában nem értett egyet. A feleség a lakáshasználati jogára való hivatkozásként még anyagi ellenjuttatást kér, és a gyerektartás összegében sem sikerült megegyezniük. "Elveszítettem a gyerekemet, vasárnapi apuka lettem. Eddig 99 százalékos volt a gyerekhez való hozzáférésem, most 1, azaz gyakorlatilag nincs gyerekem. A találkozásunk korlátozva lett, minden páros hét hétvégéjén láthatom csak. Ez azért is rossz, mert előadóművészként én pont akkor keresem meg a gyerektartásra valót, tehát sokszor nem sikerül majd együtt töltenünk ezt a kevés időt sem" - vallotta az aggódó Komár László a Blikknek.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=hZJjfBnW5lK5G0Hb


Nálatok megmaradt a jó viszony a válás után?



"A második házasságom felbontásakor egy pillanat alatt meg tudtuk oldani a válást, itt szipolyozás folyik! Az akkori idők legmagasabb gyerektartását kapta meg tőlem Balázs fiam anyja, itt most egy olyan összeget követel a feleségem gyerektartásként, ami nem reális. Csalódott vagyok, már nem érdekel, hagyom magam sodortatni az árral. Azért mentem bele sok mindenbe, hogy végre el tudjunk válni. A kapcsolataimban ilyen aljas, alattomos hozzáállást sohasem tapasztaltam. Kiforgatás megy, ezért van folyamatban két munkaügyi per is ellenem, amelynek célja a haszonszerzés. De a legjobban mégis a gyerekkérdés fáj" - tette hozzá szomorúan az énekes.


Komár Laci válásáról, és lányához fűződő kapcsolatáról beszélt a Life Magazinban, a LifeNetwork műsorán.


szólj hozzá: Komár László válása


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.