Botrány! VV Jerzy barátnője kitálal!

VV Gigi VV Jerzy Való Világ szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lány a képernyőről értesült, hogy végleg elvesztette szerelmét!

Jerzy a villában nem sok vizet zavar, igazi jófiúnak mutatja magát. Azt azonban elfelejtette közölni a nézőkkel és újdonsült szerelmével, Gigivel, hogy párkapcsolatban él a villán kívül. A fiú barátnője, Gabi kintről nézte végig párja és egy idegen lány bimbódzó kapcsolatát.

Óriási szerelem volt

Gabi és Jerzy másfél évig voltak együtt, és a lány szerint hatalmas szerelem volt kettőjük között. "Egy hónappal a beköltözés előtt szakítottunk, én akkor külföldre mentem dolgozni. Két hét múlva hazajöttem és újra találkozgatni kezdtünk Jerzyvel. Nem tudtunk csak barátként viszonyulni egymáshoz, ezért én újra akartam kezdeni a dolgot, de akkor derült ki, hogy bekerült a villába, így esélyünk sem volt megbeszélni a dolgokat" - meséli Saly Gabriella, aki 10 évvel idősebb Jerzynél.

Tipp: Nyerj értékes nyereményeket Valentin-napra!


Fájdalmas felismerés


Gabi nem szégyelli, hogy rettenetes érzés volt végignézni, ahogy először csak udvarol, azután össze is jön egy másik lánnyal. "Borzalmas volt látni az egészet. A szívem majdnem kiszakad a helyéről, de mégis néztem, mert tudni akartam. Az embernek óriási fájdalom, amikor megcsalják, de azt senkinek nem kívánom, hogy ezt a képernyőn végig is kelljen néznie. Fizikailag fájt, főleg az első hónapban. Aztán ahogy teltek, múltak a hetek, egyre több dologra rájöttem a kapcsolatunkat tekintve. Nagyon szerettük egymást, és én még most is szeretem Jerzyt, de egyszerűen nem működött a dolog. Az azért nagyon rosszul esik, hogy még egyetlenegyszer sem említett meg engem a műsorban. Nem gondolom, hogy ez taktika a részéről, szerintem csak könnyebb így elfelejtenie engem. Annyiszor gondoltam rá, hogy üzenek neki, vagy levelet írok, vagy küldök valami ajándékot karácsonyra vagy Valentin-napra, de lebeszéltem magam róla. Lehet, hogy egyáltalán nem örülne neki, azt pedig nem szeretném" - mondja Gabi.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Írd meg nekünk legizgibb Valentin-napi sztoridat, és nyerj!





Tény és való, hogy a romantikus kiruccanásuk óta a villa szerelmespárja nem mutat komoly aktivitást. Mondják ugyan, hogy együtt vannak, de ha nem említenék meg néha, akkor ez a nézőknek talán fel sem tűnne. Lehetséges, hogy az egész románc csak egy taktika? "Azt biztosan állíthatom, hogy Jerzy nem ilyen, amikor szerelmes. A kapcsolatunk elején folyton egymáson lógtunk, egy pillanatra sem engedtük el egymást. Naphosszat beszélgettünk, nevetgéltünk. Hihetetlenül csillogott Jerzy szeme, látszott, hogy szerelmes. Lehet, hogy csak a féltékeny volt barátnő beszél belőlem, de most nem látom ezt a tüzet a szemében. Nekem egyáltalán nem úgy tűnik, mint aki halálosan szerelmes. Szerintem ha vége a játéknak, ők nem lesznek egy pár Gigivel. Azt nem tudom, hogy mi egymásra találunk-e még valaha, de én várni fogom itt kint" - mondja Gabi, aki egyébként abban a mallorcai klubban dolgozik, ahol Gigi is táncolt egykor. Ki tudja, talán a két vetélytárs régebbről ismeri egymást...

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.