Németh Kristóf válás Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fél éve költözött külön Németh Kristóf és felesége, Niki - a színésznek pedig lassan el kell döntenie, hogyan tovább.

Kristóf és Niki a szakítás folyamán igyekeztek kisfiuk, Lőrinc érdekeit szem előtt tartani, ezért a színésznél maradt a gyermek. "Szó sincs arról, hogy Niki elhagyta volna Lócit. Gyakorlatilag felváltva vigyázunk rá, és óvjuk attól, hogy sérüljön a kettőnk közt történt változások miatt. Lóci szerencsére sokat van együtt az édesanyjával is, ezért ugyanaz a mosolygós kisfiú maradt, aki régen volt" - mesélte az Új Ásznak a Barátok közt Kertész Gézája, akinek lassan meg kell beszélnie feleségével, hogyan tovább.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Hamarosan le fogunk ülni Nikivel. Azt még nem tudjuk, mit hoz a jövő, de a gyerek érdekei azt kívánják, hogy tisztázzuk a történteket" - mondta Kristóf, aki azt is elmondta, nagyon megviselte őt a különválás. "Azt hiszem, sosem voltam még lelkileg ennyire mélyen, mint most. Talán még édesapám halálakor sem. Akkor azonban megszületett Lóci, aki számomra egy olyan kapaszkodót jelentett, akinek segítségével ki tudtam mászni a gödörből. Most is hasonló a helyzet: a kisfiam ad erőt, hogy újra talpra álljak" - bizakodott Kristóf.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.