VV4: Alekosz nullára értékelte Gigi teljesítményét

VV Éva átverés VV Alekosz óvoda VV Gigi VV Jerzy Való Világ 4 jótékonykodás bók teljesítmény VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz lábai előtt heveredve próbált bókolni Gigi, de a görög szoknyapecér értékelhetetlennek tartotta Rácz hugi előadását.


Óvodai látogatás

Alekosz és Éva összepakoltak, fogták a kecskemamát és a gidáját, majd könnyes búcsút vettek a többiektől, és elindultak a nagyszokolyi óvodába, hogy átadják a két tejet adó állatot. Az okostojás és a törtető lány egyből feltalálta magát, és hamar szót értettek a kis csemetékkel. Ez az óvodalátogatás abszolút Alekosz asztala volt, hiszen itt aztán okíthatta a lurkókat anélkül, hogy visszabeszéltek volna neki.

Meghiúsult a kész átverés

Amíg Alek és Éva gyerekeztek, addig a többiek csapdát állítottak nekik. Az átverés az lett volna, hogy eltüntetik a fiatalok ruháit, és beadják nekik, hogy a kecskék miatt fertőtleníteni kellett azokat. Ám a kész átverés le lett fújva, ugyanis Béci ötletét Laci, Anikó és Gigi sem támogatta, mert nem szeretnének több feszültséget a villán belül. Béci azonban másképp látta a helyzetet, és végül durván összebalhéztak ezen a nézeteltérésen.

Szex, szerelem, csalfaság? Nézd meg új websorozatunkat!





Szipál Márton a villában

A fotóművész azért látogatta meg a villalakókat, mert a jótékonysági akcióhoz illő képeket kell készítenie. A lelkes csapatnak különböző zöldségekkel, állatokkal kellett pózolniuk joker mosollyal az arcukon. Éva főszerepet kapott ebben az etapban, ami Alekosznál kiverte a biztosítékot: a szőke lány mindig kérkedik azzal, hogy ő kit ismer, milyen VIP-bulikba jut be, ráadásul őt már fotózta Szipál Márton is.

Bókverseny

Újabb feladat érkezett, amiben a villalakók megcsillogtathatták költői, illetve színészi képességüket. Gigi azonban elvérzett a versenyen: Alekosz leoltotta Rácz hugica előadását. Pontosabban a villa nőcsábásza a lány produkcióját értékelhetetlennek tartotta, és nulla pontot adott rá. Ezután Jerzy a hattyúk halálát játszotta el, amikor úgy érezte, hogy nem tudja kedvesét megvédeni, akit a görög harcos a sárba döngetett.


Jerzy már magán nevet

Gigire és a szónoki hiányosságairól híres srácra került a sor, hogy elkészítsék a saját villahíradójukat. A szerkesztés gördülékenyebben ment, mint maga a híradás. Már az elején görcsösen állt a témához a szépfiú, és látszott rajta, hogy mennyire frusztrált a feladattól. Mentegetőzni próbált, de hiába. Végül, hogy ne legyen olyan ciki a sok baki, saját magán kacagott jóízűeket.


Vannak őrült barátnőid? Akkor jelentkezzetek és mutassátok meg, mire vagytok képesek!


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.