Emiatt adta fel Laci a Való Világot!

VV Laci Való Világ valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Laci kora este beült a riportszobába, és kérte, hogy engedjék ki a Való Világ villájából, mert sem fizikálisan, sem pszichésen nem képes a versenyt 100 százalékosan tovább folytatni.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence



Amikor Laci bevonult a villába, senki nem gondolta volna, hogy így hagyja majd el a helyet. A valóságshow alatt ő volt a legfittebb, legsportosabb villalakó, pár napja azonban egyre csendesebb lett, de lelki tusájáról senkinek nem beszélt. A villa szamurájának nem volt lelki társa a villában, akivel megbeszélhette volna, hogy mi játszódik le a lelkében.

Tipp:Tartsd formában magad és készülj fel a nyárra Fitneszperceink segítségével!


infarktustünetekkel kórházba szállították



Azonban a mai nap folyamán Laci megtört, és kora este a riportszobában bevallotta: képtelen tovább folytatni a versenyt. Elmondta, hogy lelkileg nagyon rosszul érzi magát, végiggondolta az elmúlt 20 évét, amikor napi 12-18 órát munkával töltött, átgondolta azt is, mit ért el az életében, és teljesen átértékelődött számára az eddigi élete, és mindaz, amit eddig elért.

Ki érdemli meg leginkább a VV4 főnyereményét?







Barátkozz a Life.hu-val az iWiW-en és a Facebookon is!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.