Durván sértegették a Megasztár énekesét

erőszak Megasztár Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárélet sem fenékig tejfel - a napokban ezt megtapasztalhatta a Megasztár szépfiúja, Kállay-Saunders András is.

A fiatalember a bérelt lakása közelében lévő üzletbe ugrott le pár dologért. Itt egy vadidegen srác nem éppen kedvesen érdeklődött a barátnője, Tolvai Reni után, és sértő szavakkal illette Andrást is. Az énekes egy ideig tűrtőztette magát, végül aztán elszakadt nála a cérna.

kallaysaundersandras.com
kallaysaundersandras.com

,,Csak azt láttam, hogy egy barátjával vásárolgat, egy másik srác pedig beszólogat neki. Aztán egy idő után András nem tudott tovább nyugodt maradni, és megpróbálta leszerelni. Végül dühösen elindult felé, de szerencsére a boltban lévők lefogták. Ráadásul a boltos is rájuk kiabált, hogy nem kell itt a balhé. András arcán látszott, hogy nagyon mérges, és ha esetleg nem társaságban lett volna, talán még tettlegességig fajul a dolog. De szerencsére semmi ilyen nem történt, bár azt is megértettem volna, hiszen minden oka meg lett volna rá!" - árulta el a Blikknek egy szemtanú.

András azonban nem kedveli az erőszakot: ,,Én csak szavakkal védem meg magamat. Nem verekszem, nem is tettem sosem! Persze rosszulesnek a sértések, de csak szóban reagálok rájuk." - mondta az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.