Újabb gyerek érkezik a Jolie-Pitt családba?

Brad Pitt Angelina Jolie tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Angie karján lévő hat koordináta eddig hat gyermekének születési adatait jelképezte - most azonban felkerült egy titokzatos, hetedik koordináta is a színésznőre...

Vajon ismét gyermek érkezik a népes famíliába, netán a Salt ügynök sztárja csak Brad Pitt iránti hódolatból tetováltatott újabb adatokat - kedvese születési dátumát - a karjára?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A bal oldali képen Angie karján még csak hat sor van, a jobb oldali képen már hét sor látható

Sajnos az Angie karján lévő hetedik sor pontosan nem látható a fotókon, így csak találgatni lehet, mit is jelképeznek az újabb adatok. Állítólag az első számokból Oklahoma városa adódik - itt született a színésznő kedvese, Brad Pitt. Legutóbbi filmje, A turista decemberi bemutatóján még csak hat sor díszelgett a csábító színésznőn, de a hét elején, amikor Angie a líbiai-tunéziai határra látogatott, már egy koordinátával több tetoválást viselt.

A pár egy közeli ismerősei szerint nem a hetedik gyermek érkezését, és nem is Brad adatait tetováltatta magára Jolie. "Akkor készült el a hetedik sor, amikor ő és Brad a gyerekekkel visszatért Los Angelesbe. Miután az utóbbi hónapokban körbeutazták a Földet, megállapodtak, hogy most nem ártana egy ideig letelepedniük. Ezt a visszatérést és a családi egységet jelzik az új koordináták."

Angelina testét körülbelül tizennégy tetoválás borítja: egy latin mondás - goud me nutrit me destruit - mellett szerepel rajta egy idézet Tennessee Williamstől, és a The Clash együttes egyik dalának a címe is.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.