Kalaptervező tanulónak állt Takács Nikolas

X-Faktor Takács Nikolas koncert kalap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Takács Nikolas az éneklés mellett végre teljes erőbedobással hódolhat egy másik szenvedélyének: a kalapoknak.

Takács Nikolast évek óta tartó gyűjtőszenvedély köti a kalapokhoz és sapkákhoz, polcán katonás rendben sorakoznak a nagy becsben tartott különleges darabok. Az énekes azonban mégsem érezte gyűjteményét teljesnek, ezért úgy döntött: álmai darabját egy tervező segítségével valósítja meg.

Redlemon
Redlemon

Nikolas tervezőként is kipróbálja magát, és saját elképzeléseit valósítja meg egy profi szakember segítségével. "A kalapkészítés rendkívül nehéz szakma, ezért hívtam segítségül egy profit, aki már az X-Faktor alatt is fantasztikus darabokat készített nekem. Rengeteg ötletet megosztok vele, amelyeket aztán ő papírra vet, majd együtt kiválasztjuk a legjobbakat." - mondta az X-Faktor sztárja.

Redlemon
Redlemon


Takács Nikolasnak mostanában kevesebb ideje jut a kalaptervezésre, mivel minden erejével a május 27-i önálló nagykoncertjére készül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.