Tízmilliót kaphat Alekosz a csajozós műsorért

VV Alekosz feleség show-műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenhat hét romantika és tízmillió forint az, amire Alekosz igent mondhat, ha jövő hét végén győztesként vagy dobogósként elhagyja a villát. Ennyi ideig tarthat ugyanis menyasszonykereső műsora, és ekkora összeggel gazdagodhat, ha valóban belevág az újabb kalandba - írja a Stop.hu. 

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB


Alekosznak csupán egyetlen napja lesz, amit a családja körében, illetve a villán kívül tölthet, ha a döntő után igent mond menyasszonykereső műsorára. Május 8-án bizonyosan elhagyja a villát, de nem sokáig marad a falakon kívül: másnap még vár rá egy szembesítés, ahol ismét összeeresztik mind a tizenhat egykori villalakót, majd 10-én indul is az új őrület, amelyben tizenhat lány versenyez majd az okostojás szerelméért.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

A csatorna egyelőre nem árulja el, pontosan mennyi ideig tervezik képernyőn tartani Alekoszt, de az biztos, hogy tizenhat lány lepi majd el a villát. Ebből valószínű, hogy amennyiben hetenkénti rózsaceremóniára számíthatunk, akár csak a nagy előd, Benkő Dániel esetében, akkor éppen négy hónapig izgulhatunk majd azért, hogy Alekoszra rátaláljon a szerelem. Állítólag napi műsorról beszélhetünk, ugyanúgy, mint most a ValóVilág esetében, ráadásul még hétvégén is műsorra tűzi az RTL Klub a Szerelem a Legfölsőbb Szinteken című produkciót - írja a Stop.hu

Alekosz rabságának még abban az esetben is busás ára van, ha a görög származású szexkiborg már milliomosként, a negyedik ValóVilág győzteseként vág bele az új műsorba. A Stop.hu úgy tudja, közel tízmillió forintot is ajánlanak majd neki a csatornánál, ha hajlandó feláldozni a teljes nyarát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.