Való Világ 4 betyár párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb jajveszékelésnek lehettünk tanúi, ugyanis a törtető lány ismét sírógörcsöt kapott. Úgy érzi, hogy esélytelen lesz a vasárnapi párbajon Anikóval szemben.

Laci betyár a villában

Alekosz kívánságnapjára is sor került, Laci betyár érkezett a villába. Ekkor eljött a pillanat, hogy Alekosz bocsánatot kérjen Évától, amiért több napja lelki terrort alkalmaz. A sztárvendég több játékkal is készült a lakóknak, ám ez nem kötötte le 100%-ig a figyelmüket, ugyanis szóba került a köpés sztori, amitől Éva kiakadt. Ezek után folytatódott a játék, aminek végül győztese is volt: ezúttal végre Éva lelke megnyugodhatott, hogy túl tudta szárnyalni Anikót valamiben, ugyanis ő lett a villa betyárja.



Alekosz beégett

A villalakók ezúttal olyan őszinteségi feladatot kaptak, amiben csak igennel és nemmel volt szabad válaszolni. Így kiderült, hogy Jerzy erősebbnek érzi magát Gigi nélkül, Alekosznak már elege van a társaságból, Anikó pedig erősebbnek hiszi magát Évánál. Alekosz kissé beégett a többiek előtt, amikor Jerzyt megbántotta azzal, hogy Gigiről kérdezősködött, miközben a szépfiú kérdésére, miszerint tiszteletben tartja-e, hogy nem kérdezősködik róla igennel válaszolt. Ellentmondott állításának, majd Jerzy felolvasott egy levelet, amit Béci kiesése után kapott Alektól, amiben megírta, hogy mindenben ki fog állni mellette.

Éva beszólt Alekosznak: "Mi van felállt?"

A luxusvilla foglyainak betyárverseket kellett írni, így természetesen népi viseletet öltöttek magukra, hogy szerzeményeiket hitelesen adhassák elő. Anikó felkérte egy keringőre a görög amorózót, amikor forró csókot váltott vele, s eközben a törtető lány vélhetően féltékenységből beszólt barátjának: "Mi van felállt?" Ezt az érdi okostojás egyszerűen közönségesnek tartotta. A betyárversek játékát a csajok nyerték, a fiúk pedig kulloghattak utánuk.

Az sms-ek ismét kiborították Évát

Az sms-ek ismét felborzolták a kedélyeket a villán belül. Éva sírógörcsöt kapott, amikor arról értesült, hogy Alekosz leveszi a kezét róla. Kiborulva rohant ki a villából, és jajveszékelve kiabálta, hogy biztos ő fog kiesni Anikó ellen. A görög csődör a törtető lány indulatait képtelen volt megfékezni. Közben Anikó Jerzyvel trécselt a hálóban arról, hogy Éva biztos róla panaszkodik az Aleknak.






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.