Bulizd át az éjszakát! - A legtutibb partihelyek a Balatonon!

utazás szórakozás program nyaralás Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádod a balatoni éjszakákat és olyan nyári programokat keresel, ahol felhőtlenül szórakozhatsz? A Life.hu segít megtalálni az idei nyaralás tökéletes helyszínét!

1. Siófok - Lazíts a parton!

A fesztiválszezon egyik legizgalmasabb, 45 napig tartó programsorozatát kínálja idén a nyár fővárosa. A világhírű dj-k, a népszerű hazai zenekarok, a sportprogramok, az élménypontok, a gasztronómiai különlegességek és a több helyszínen zajló partik európai színvonalú szórakozást ígérnek. Szerezz be olyan kedvezményekre és térítésmentes szolgáltatásokra jogosító karszalagot, amellyel ingyenesen buszozhatsz az egyes helyszínek között, soron kívül juthatsz be Siófok VIP vendégeként a legjobb szórakozóhelyekre, és a hozzá tartozó kuponokkal minimum 50 % kedvezménnyel fogyaszthatsz az éttermekben illetve sok helyen ajándékitalokat is kóstolhatsz.
Bővebb infó:http://www.siofoknights.hu/

Hőség legyen vagy locs-pocs?



Thinkstock
Thinkstock


2. Balatonlelle - Partizz az üvegházban

Nyáron Balatonlelle központjában is pezseg az élet. Az egyik legismertebb diszkó története egészen a 80-as évekre nyúlik vissza, és egyedi hangulatának valamint a népszerű dj-knek köszönhetően a hely mára a déli part egyik meghatározó klubjává vált. Idén folytatódik a karaoke-láz, amit a múlt nagy slágereit felidéző retro dallamok egészítenek ki. Szombatonként vár a 90-es évek Classic Dance Party-ja, a hangulat csak rajtad múlik!
Bővebb infó: http://www.uveghazdisco.hu/

Thinkstock
Thinkstock


3. Alsóörs - Mozdulj a funky-ra

A kultikus helynek számító szórakozóhely 19 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit Alsóörsön, ám a mai napig meghatározó szerepe van a balatoni éjszakai életben. Július 9-én a RiseFM Niteforce és Dj. Thomas gondoskodik a zenei élményről, és ha friss levegőre vágysz, a teraszon finom koktélok kíséretében gyönyörködhetsz a panorámában. A belépés éjfélig ingyenes a lányoknak, illetve éjfélig minden ételt, italt féláron kóstolhatsz meg.
Bővebb infó: http://www.dexionclub.hu/

4. Balatonfüred - Táncold át az éjszakát

Az északi part egyik legmenőbb diszkójában az ország népszerű lemezlovasai gondoskodnak a hangulatról, a klub neve a Balaton legrégebbi, jelenleg is működő hajójához fűződik. Ha Balatonfüreden töltöd a vakációdat, ne hagyd ki a szombat esti bulikat, ahol változatos programok, a legújabb partizenék és remek italok várnak. A belépés egész éjjel ingyenes.
Bővebb infó: http://www.clubhelka.hu/

Thinkstock
Thinkstock

5. Balatonmáriafürdő - Maximum a maximalistáknak

A déli oldal közkedvelt szórakozóhelye Balatonmáriafürdőn üzemel 1995 óta. A klub Dj. Sterbinszky és Jován rezidenciája révén a house műfajban kötelezte el magát, ám az elmúlt években rengeteg külföldi sztár-Dj állt a lemezjátszók mögött. A nívós bulizásról az egyedülálló pálmakert, a klubos hangzás és a lézertechnika gondoskodik, július 15-én pedig meghallgathatod Kühl szettjét.
Bővebb infó: http://blackmagic.hu/

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.