Íme a valaha élt legkövérebb asszony

diéta kövérség fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon mennyi csokoládét kell ahhoz enni, hogy valaki 317 kilóra hízzon?

Susanne Eman a valaha élt legkövérebb asszony - most 317 kilót nyom. A nő számára ez azonban nem elég - az asszony hétszáz kiló akar lenni. A harminkét éves édesanya azt tervezi, az év végéig még ötven kilót hízik majd - ezt úgy éri el, hogy minden nap egyre több és több ételt töm magába. Susanne-nak két gyermeke van, és Arizonában él - élettársa jelenleg nincs.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Northfoto
Northfoto

A nő mániákusan számolja a kalóriákat, és próbál egyre többet és többet enni. Emellett arra törekszik, hogy hízás közben egészséges maradjon - ehhez pedig minden nap megméri a vérnyomását, és naponta tornázik egy keveset. A vásárlás azonban sok idejét veszi igénybe: hat-nyolc óra alatt sikerül megvennie mindent. És hogy mitől vált ilyenné Susanne? Nos, az asszony saját bevallása szerint állandóan hízott, de ez örömet okozott neki. Hiába traktálják őt az orvosok azzal, hogy a kövérségbe akár bele is halhat, Susanne most be akarja bizonyítani, hogy kövéren is lehet valaki egészséges.

Tipp! Így nézz ki a hollywoodi szívtipró mozgó álomlakása! Kattints a képgalériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.