édesanya magazin Jessica Alba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Albáról elkészült a legszexisebb fotósorozat. Ahhoz képest, hogy a színésznő augusztus közepén szülte meg kislányát, igen jó formában van...Vagy ez azért túlzás lenne?

Tipp! Plasztikázott férfiak a sztárvilágból! Kattints a képgalériáért!




www.jessicaalba.net
www.jessicaalba.net

Még több kép a szexi fotósorozatból! Katt ide!

Jessicának és férjének, Cash Warren-nek nemrég született meg a második kislánya - a csinos édesanya minden vágya, hogy nemsokára ismét visszanyerje régi, legendásan szép alakját. A Sin City című film sztárja a közösségi oldalán gyakran beszámol rajongóinak arról, hogyan halad a fogyással. ,,A baba óta most edzettem először - negyven percet kardióztam. Valaki akar csatlakozni? " - írta a kismama a napokban.

Jess saját bevallása szerint a kardiógépek közül a biciklit és az ellipszis trénert szereti a legjobban, és a fiatal, nemrég szült édesanyáknak is ezeket javasolja, megfűszerezve némi súlyzózással. A színésznő - orvosa tanácsát figyelembe véve - két héttel a szülés után kezdett el edzeni a tökéletes alak érdekében.

Tipp! Ijesztő fotósorozat a híres színésznőről! Kattints a képgalériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.