Liptai Claudia kivirágzott: szerelmes és kiegyensúlyozott

párkapcsolat Liptai Claudia szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia és szerelme, a Mokka szerkesztője, Péter kapcsolata állítólag nagyon harmonikus - Claudia élete végre révbe ért?

Az egykori munkatársak egy éve szeretik egymást, és hosszú kálváriájuk úgy tűnik, végre meghozta a gyümölcsét: összeköltözésük óta nagyon boldogok. Liptai Claudia akkor egy, már felbomlóban lévő kapcsolatba robbant be, de a rosszakaróik azonnal botrányhősnőnek titulálták a dögös műsorvezetőt. Most azonban Claudia révbe ért, és ez meg is látszik rajta. "Egészen másként élek, mint azt feltételeznék rólam az emberek. Ha úgy tetszik, teljesen átlagos életet élek, amely főként a munkáról és a gyereknevelésről szól" - nyilatkozta korábban Claudia a Hot! magazinnak.

TV2/ facebook.com
TV2/ facebook.com

Claudia és Péter

Claudia és kedvese a műsorvezető otthonában költöztek össze. "Felesleges lett volna költségekbe verniük magukat, hiszen hárman is bőven elférnek Claudia mostani lakásában. Péter mindent otthagyott a családjának, de nem lett volna érdemes albérletbe mennie, hiszen az is rengeteg pénzbe kerül. Egyelőre remekül berendezkedtek, aztán, ha idővel bővül a család, még mindig lesz idő azon törniük a fejüket, hogyan tovább. Claudia kiegyensúlyozott és boldog, hosszú idő után mondhatja ezt el magáról" - mondta egy közös ismerősük a Hot! magazinnak.

Péter kiállt Claudia mellett a legnehezebb időkben is. A műsorvezető kislánya, Panka is rajong a férfiért, aki sokat vigyáz a kicsire, de a saját gyermekeit sem hanyagolja el. Idilli békében élnek Claudiával, de megérdemlik a boldogságot - sokáig vártak egymásra!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.