műsorvezető Stohl András munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl március 5-én szabadul, de az RTL Klub egyetlen tavaszi produkciójában sem kapott szerepet.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója néhány napja elmondta, szinte teljesen megújul a csatorna programstruktúrája, de egyik új műsornál sem merült fel Stohl neve. Pedig korábban volt arról szó, hogy az RTL Klub 2-es csatornájára tervezett Szombat esti láznak ő lesz a férfi műsorvezetője. A táncos műsor azonban csúszik, ahogy a csatorna indulása is - írja a Blikk. "Az RTL Klub tavaszi műsorait már március 5-e előtt elkezdjük forgatni, illetve előkészíteni. Stohl Andrással kapcsolatban a csatorna álláspontja nem változott" - közölte Kolosi Péter programigazgató.

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Fotó: Hajdú D. András [origo]



A Nemzeti Színház márciusi műsorai közül három darabban is játszhatna Stohl - kollégái eddig csak átvették a szerepeit beugróként. A Centrál Színházban rögtön számítanak rá, a Jó zsaru, rossz zsaru egyik főszerepe csak rá vár. A színésznek lelkileg és anyagilag is nagyon jó lenne, ha a börtönből kijövet rögtön lenne munkája. "Mivel ügyfelem a pénzügyek terén nem áll fényesen, több kölcsönt is felvett, azonnal dolgoznia kell. Nyilván szabadulása után egy-két hetet szeretteivel szándékozik tölteni, de mihamarabb munkába állna" - mondta Ruttner György, az elítélt színész ügyvédje a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.