párkapcsolat szerelem VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét év után újra szerelmes a ValóVilág győztese.

Tipp! Nézd meg az idei tavasz legtrendibb cipőit! Kattints a galériáért!


Knap Attiláról a ValóVilágban megtudtuk, hogy már hét éve magányosan élt. A fiú elmesélte, azóta, hogy szakított első nagy szerelmével, képtelen volt tartós kapcsolatra, és többé senkit sem engedett a szívébe. Egy hónappal ezelőtt azonban a fiú végre feladta a remeteéletét. ,,Amióta kijöttem a villából, megfordult velem a világ. Nemcsak azért, mert én nyertem meg a játékot, hanem mert más ember lettem. Olyan sokan vesznek körül, hogy néha szinte beleszédülök. És ami a legmeglepőbb, nem esik nehezemre, hogy kedves legyek velük. Megszerettem a nagy társaságot. A játék után elindultak a közönségtalálkozók, partik. Szinte minden hétvégémet ilyen rendezvényeken töltöm. Egy ilyen budapesti bulin találkoztam egy lánnyal." - mesélte Attila a Borsnak.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A VV győztest mindenhová elkíséri barátja, VV Péter, ketten pedig nagyon élvezik, hogy fürtökben lógnak rajtuk a lányok. ,,Hirtelen nagy népszerűségre tettem szert a gyengébbik nemnél. Vannak ijesztően rámenősek és vannak kedvesek, de egyértelműen bármire kaphatók. Én nem élek a lehetőséggel, sosem voltam olyan, aki kihasználja a csajokat. Azon sem gondolkodtam még soha, hogy vajon azért akarnak-e velem ismerkedni, mert én vagyok a VV győztese, vagy azért, mert megismerték a valódi személyiségemet a játék alatt. Az őszinte szándékot szerintem érzi az ember. Így vagyok azzal a lánnyal is, akivel megismerkedtem valamelyik este. Véletlen volt a találkozás, beszélgetni kezdtünk, és nagyon szimpatikusak lettünk egymásnak. Úgy érzem, új szerelem van kialakulóban. Még nagyon friss a dolog, de érzem, végre készen állok egy komoly kapcsolatra. Hét éve élek egyedül, most izgatott vagyok és reményekkel teli. Ez lehet az igaz szerelem." - tette hozzá Attila.

Tipp! Megasztárok mutatták be nekünk új otthonukat. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.