börtönbüntetés színész Stohl András baleset orvosi szakvélemény egészségi állapot bíróság sérült
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legfrissebb orvosi vélemény szerint már 40 százalékos az eltérés K. Pali bácsi sérült és ép lába között. Kemény idők jöhetnek még Stohlra, akár újabb börtönévek is.

Átalakítunk! Szexi nő lett a visszafogott Jankából! Kattints a galériáért!


Stohl András büntetőperében az orvosszakértői vélemény szerint öt százalék volt az eltérés K. Pál sérült és a baleset során épen maradt lábának mozgása között. A maradandó fogyatékosságot okozó ittas járművezetés bűntettének vádját így megúszta az RTL Klub sztárja, hiszen ha akkor bebizonyosodik, hogy a baleset legsúlyosabb sérültje maradandó sérüléseket szerzett, feltehetően Stohl még ma is a rácsok mögött töltené a mindennapjait. Egyelőre azonban mégsem lélegezhet fel.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

A Life.hu megbízható forrásból úgy értesült, hogy K. Pali bácsi állapota az ítélethirdetés óta rohamosan romlott. Az idős bácsi azóta is rendszeresen jár gyógytornára a sérült lábával, de a szakemberek segítsége a jelek szerint nem hoz pozitív változásokat a sérült végtag állapotában. Informátorunk azt is elárulta, hogy amíg nyolc hónappal ezelőtt csak ötszázalékos volt az eltérés a sérült és épen maradt végtagok között, a legfrissebb szakvélemény szerint ez a különbség ma már 40 (!) százalék. A kártérítésért indított perben egy esetlegesen kirendelt új orvosszakértői vélemény dönthet majd Pali bácsi állapotának súlyosságáról, és a friss információink alapján nagy esély van arra: mégiscsak maradandóak az idős bácsi sérülései. Ezért új eljárás is indulhat Stohl ellen.

"Az ügyészség kezdeményezheti ezt, a bíróságnak azonban nincs kötelezettsége ezt megtenni. Amennyiben úgy értékelik, hogy az új bizonyítékok alapján lényegesen súlyosabb büntetést kell kiszabni, akkor új eljárás indulhat, ez pedig akár a mostani ítélet megváltoztatásához is vezethet" - mondta ezzel kapcsolatban dr. Mester Csaba, Pali bácsi ügyvédje, aki biztos abban, hogy akármilyen orvosszakértő is vizsgálja majd meg az ügyfelét, maradandó egészségkárosodást fog megállapítani. Az idős férfi és a balesetben szintén megsérült lánya, Ibolya összesen 12 millió forint kártérítést követel Stohltól. Ebben az eljárásban már azokat a tanúkat is meg fogják majd hallgatni, akik Pali bácsi állapotának jelentős romlását igazolhatják. Csakúgy, mint a gyógykezelését végző szakembereket is.

Stohl András ügyvédjét is szerettük volna megkérdezni, mit szól a tudomásunkra jutott új hírekhez, de egyelőre nem sikerült elérnünk.

Győrik L. Ferenc

Tipp! Levetkőztették a TV2 műsorvezetőjének feleségét. Kattints a galériáért!



Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.