Még nagyobbra cserélte szilikonmelleit a VV5 szőkesége

szilikon Seherezádé szilikonmell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Seherezádé melléből kivették a rossz minőségű francia implantátumokat, helyettük pedig prémium szilikonokat kapott. A méret sem maradt a régi, a szőkeség egy számmal nagyobb kebleket csináltatott magának.

Átalakítunk! Dögös nőt varázsoltak a háromgyerekes anyukából! Kattints a galériáért!



Seherezádé az utóbbi időben nagyon sokat aggódott amiatt, hogy évekkel ezelőtt rossz minőségű szilikont használtak a mellnagyobbításakor. Kálváriájának azonban most vége, a napokban ugyanis műtéti úton eltávolították azokat a szilikonbetéteket, amelyek komoly gondokat okoztak neki.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A szőkeség néhány hete a Borsnak is beszélt arról, hogy tavaly nyáron a régi implantátumai egyik napról a másikra fájdalmat kezdtek okozni, és természetellenes módon megdagadtak. A kezelőorvosát nem különösebben érdekelték a lány panaszai, azt mondta, hogy biztosan a sok napozástól dagadtak be a nyirokcsomói. A VV-ből való szabadulás után szánta rá magát végül arra, hogy egy új orvoshoz menjen konzultációra. Az eredmény sokkolta: neki is azt a rossz minőségű francia PIP implantátumot helyezték be, ami nők millióinak okozott komoly problémákat szerte a világon.

"A múlt héten még az sem volt biztos, hogy egyáltalán ki lehet cserélni. A nyirokcsomóim még mindig meg voltak duzzadva, csak a műtőasztalon dőlt el, hogy a doki beülteti-e az újat. Szerencsére mindent rendben találtak, és megkaptam az új szilikonokat. Ezek egy kicsivel nagyobbak, mint a régiek, 350 köbcentisek. Most még nem látom a különbséget, mert egy szorító melltartó alá vannak préselve, de érzésre azért nagyobb a súlya" - mesélte a csinos lány a műtét után a Borsnak.

Tipp! Exkluzív képek a kíméletlen kritikusról! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.