Féltékenység árnyékolja be Liptai Claudia párkapcsolatát

műsorvezető párkapcsolat Liptai Claudia szerelem féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Féltékenység zavarja meg Liptai Claudia és új kedvese, B. Péter szerelmét. A Life.hu biztos forrásból úgy értesült, hogy a férfi nem nézi jó szemmel Claudia és volt férje, Gesztesi Károly szoros kapcsolatát.

Tipp! Szépségkirálynő-jelöltek fehérneműben. Kattints a galériáért!


Szeretik egymást, sőt a férfi már el is vált miatta, mégsem lehet mindig felhőtlenül boldog Liptai Claudia és kedvese, B. Péter. A pár ugyan mindent megtesz azért, hogy működjön a viszonyuk, de egy valami beárnyékolja azt: méghozzá az, hogy Claudia kedvese rossz szemmel néz bizonyos dolgokat Gesztesi Károllyal kapcsolatban.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Péter nem annyira szíveli Karcsit. Nincs is ezen mit csodálkozni, hiszen nem lehet könnyű megemészteni azt, hogy Claudiát korábban nagy szerelem fűzte Gesztesihez és a közös kislányuk örökre összeköti őket. Különleges kapcsolat volt az övék, az biztos. Péter azt sem nézte jó szemmel, amikor megtudta, hogy Károly a könyvében Claudiának nevezte el a főszereplőnőjét. A két férfi már többször próbálta tisztázni a helyzetet, de még nem sikerült közös nevezőre jutniuk" - tudtuk meg Claudia közeli ismerősétől.

Tipp! Provokatív képeken a szexszimbólum. Kattints a galériáért! (+18)



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.