börtönbüntetés Damu Roland verés színész tartozás erőszakos cselekedet kölcsönadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtörte a csendet és kitálalt egy hetilapban Jucika, Damu Roland eddigi utolsó menyasszonya. A sokat szenvedett asszony szerint a jelenleg börtönbüntetését töltő színész folyamatosan bántalmazta és pénzt kért tőle kölcsön.

Tipp! A rémesen öltözködő tinisztár lett a legstílusosabb híresség. Kattints a galériáért!


Csöppet sem volt idillikus Damu Roland és Jucika kapcsolata - derül ki abból, a csütörtökön megjelenő interjúból, amit a megtört asszony adott egy hetilapnak. Információink szerint Jucika könnyek között vallott arról, hogy Damu hogyan terrorizálta, fenyegette, és bizony bántotta is... Ráadásul nem csupán azért volt szüksége az asszonyra, hogy a külvilág felé azt a képet erősítse, hogy megváltozott, jó ember lett, hanem anyagilag is.

Fotó: Magócsi Márton [origo]
Fotó: Magócsi Márton [origo]

"Roland folyamatosan pénzt kért kölcsön Jucitól és a nő édesanyjától is. Nagy összeggel tartozott Jucika anyjának, de azt végül nagy nehezen megadta. Azt is beszélik, hogy nem is akarta ő feleségül venni azt a szegény lányt, csak egy újságíró javaslatára mondta azt, hogy jegyben járnak, hátha így szimpatikusabb lesz a bíróság és az emberek szemében. De elszámította magát" - mondta egy neve elhallgatását kérő informátor.

Life.hu

Tipp! Bruce Willis Budapesten! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.