41 éves, de még mindig nem erőlteti a gyerekvállalást Gaál Noémi

szülés terhes Gaál Noémi gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 csinos időjósának rendszeresen felteszik a kérdést, mikor szeretne gyermeket. Gaál Noémi 41 éves kora ellenére sem gondolja úgy, hogy kapkodnia kellene.

A TV2 időjárás-jelentőjével nap mint nap találkozhatunk a képernyőn. A vörös hajú szépség többnyire nem szégyellősködik, tévés ruhatárát merészen dekoltált ruhák és rövid szoknyák jellemzik. Először valószínűleg furcsa is lenne kerekedő pocakkal látni, de erre egyelőre ne is számítson senki. A 41 éves időjósnak ugyan rendszeresen felteszik a kérdést, mikor szeretne gyereket, de Gaál Noémi és párja nem erőltetik a dolgot, és - ahogy a BorsOnline-nak elmondta - nem is ejti kétségbe a gyerektelenség.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Nem erőltetjük a gyereket mindenáron. Tisztában vagyok vele, hogy az idő ellenem dolgozik, illetve egészen pontosan: túl vagyok azon a koron, amikor ideális babát vállalni, mégsem tudok semmilyen újdonsággal szolgálni. És egyébként nem is akarok. Nem hiszem, hogy ez köztéma, ahogyan azt sem hinném, hogy egy nő attól kevesebb lesz, mint a társai, mert nincs gyereke" - nyilatkozta a bulvárlapnak. "Egyébként lehet, hogy azért sem látom olyan nagy problémának, hogy még nem szültem, mert egyszerűen nem érzem a koromat." A TV2 egyik állandó arca egyébként nagyon szerencsés, mert a párja sem sürgeti a babakérdést. Állítása szerint teljes az összhang közöttük minden téren. Boldogságuk titka, hogy mindketten odafigyelnek arra, hogy a viták ellenére se bántsák meg a másikat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.