Meztelenkedett a Barátok közt sztárja

szex sorozat meztelen Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus 21-től fergeteges új évaddal várja a nézőket a Barátok közt! Ez derül ki a sorozat e héttől látható kisfilmjeiből is, amelyek különböző filmek stílusában készültek. Hol akciófilmbe illő, hol vicces vagy romantikus helyzetben ábrázolják az egyes karaktereket. Az előző évad végén sok nyitott kérdés maradt, így nem lehet még tudni, hogy Ádám meztelen felsőteste elbűvöli-e Kingát a következő évadban is.

Tipp! Magyar lány a legdögösebb olimpikon! Kattints a képekért!




rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

Solti Ádám

A fiatalok romantikus filmbe illő, most még boldog csókcsatájába könnyen beleszólhat az élet, és az eddigi szerelmesek lehet, hogy más utat választanak. Ahogy azt sem lehet még tudni, hogy Ádám meztelen felsőteste ugyanúgy elbűvöli-e Kingát a következő évadban, mint ahogy az a kisfilmben, mint romantikus vígjátékban látható. Persze arra is az idő ad választ, hogy Géza akciófilmbe illő menekülése valóban rémálom, vagy esetleg a közeli jövő. Természetesen az egyes karakterekhez leginkább testhezálló helyzetekből nem maradhat ki az ősellenségek örök harca sem, vagyis Zsolt és Miklós már-már vadnyugati leszámolása. Az pedig, hogy miként alakul a Mátyás király tér lakóinak sorsa, augusztus 21-től kiderül!

Forrás: RTL Klub

Tipp! Félisten az olimpián! Kattints a szexi képekért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.