Újra szerelmes a Született feleségek sztárja

fotó színésznő leleplezés szerelem pár Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Márciusi válása óta most először vállalta fel Eva Longoria, hogy továbblépett és újra szerelmes. A life.hu megtudta, hogy a Született feleség új párja Mark Sanchez sportoló, akivel a napokban léptek először nyilvánosság elé.

A szerelmesek egy romantikus vacsorára érkeztek egy elegáns new york-i étterembe kéz a kézben, ekkor készült róluk a leleplező fotó.

Northfoto
Northfoto

Júliusban már felröppent a hír, hogy ők ketten egy párt alkotnak, de akkor Eva Longoria még tagadta ezt. "Csak barátok vagyunk, semmi több"-, állította akkor a 37 éves sztár, aki vélhetően akkor még nem akart mélyen belebonyolódni egy új kapcsolatba, hiszen akkor még csupán 3 hónapja volt szabad. Longoria, aki márciusban szakított legutóbbi kedvesével, mára úgy tűnik végleg továbblépett és beismerte: "Igen, együtt vagyunk Markkal és nagyon boldogok vagyunk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.